ADVERTISEMENT
Life

George Burcea îi dă fatala Andreei Bălan. Cum ar fi înscenat cântăreața totul pentru a obține custodia fetelor

Autor: Dan Suta | 22.09.2020 | 15:58
George Burcea îi dă fatala Andreei Bălan. Cum ar fi înscenat cântăreața totul pentru a obține custodia fetelor
George Burcea a fost soțul Andreei Bălan. Foto: captură PRO TV/ Instagram

George Burcea continuă seria atacurilor la adresa fostei sale neveste, celebra cântăreață Andreea Bălan.

ADVERTISEMENT

George Burcea continuă războiul cu Andreea Bălan

Despre divorțul dintre cei doi nu s-a spus încă totul. Actorul a profitat de vizibilitatea lui, în calitate de concurent la Ferma vedetelor, reality-show difuzat de PRO TV, și a spus lucruri pe care nu credea că le va dezvălui niciodată.

Fostul soț al Andreei Bălan susține că artista e capabilă să facă tot felul de montaje, să însceneze anumite lucruri pentru a-l pune pe el într-o lumină proastă.

ADVERTISEMENT

Burcea rupe tăcerea și dezvăluie că Andreea nu știa (la momentul în care s-a filmat Ferma) că el participă în concursul de la PRO TV, continuând să spună la ce fel de tertipuri recurge blondina pentru a se victimiza și pentru a obține custodia totală a celor două fetițe pe care le au în comun.

George Burcea a dezvăluit că Andreea a știut întotdeauna cum să acționeze pentru ca el să iasă prost și că singurul ei scop este să strângă suficiente probe în instanță împotriva lui doar ca să câștige procesul pentru custodie.

ADVERTISEMENT

„Își dorește cu disperare să aibă custodie totală”

„Fosta soție nu știe că sunt aici. Își dorește cu disperare să aibă custodie totală. (…) După care a zis: perfect, a plecat, știu ce fac, îl bag înapoi în rahat. Eu îi zic că îmi vreau fetele, sunt disperată să plec și el nu răspunde. Gata. Îmi iau hainele înapoi”, sunt câteva dintre declarațiile-bombă făcute de Burcea.

Nu este prima oară când actorul vorbește despre fosta lui nevastă. Andreea nu a reacționat până acum la atacurile pe care George le-a tot lansat în cadrul Ferma și, cel mai probabil, dacă va considera, s-ar putea adresa direct instanței, în cazul în care anumite informații i-ar aduce serioase prejudicii de imagine.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor noastre, este abia începutul seriei dezvăluirilor făcute de George Burcea, adevăratele bombe urmând să fie livrate în edițiile Ferma care vor urma.

Vezi în videoclipul de mai jos dezvăluirile făcute de Burcea în edițiile anterioare:

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!