Life

George Burcea, înlocuit de un actor școlit peste hotare, în cel mai nou proiect de la Antena 1

22.08.2020 | 14:42
George Burcea inlocuit de un actor scolit peste hotare in cel mai nou proiect de la Antena 1
ADVERTISEMENT

George Burcea a vânat un rol într-un nou proiect nou semnat de Ruxandra Ion, care va apărea în curând la Antena 1. Din păcate pentru fostul soț al Andreei Bălan, un alt tânăr actor i-a suflat rolulu de sub nas.

Romeo Visca este un actor care și-a făcut junioratul peste hotare, unde a bifat câteva roluri. Tânărul de 34 de ani s-a născut pe 11 august 1986, în Oneşti. În 2011 a jucat în Iubiri Secrete, de la Prima TV, unde a avut rol negativ.

ADVERTISEMENT

Noul proiect va fi difuzat în locul serialului Sacrificiul care se apropie de final. Pentru acestă nouă producție, Ruxandra Ion a strâns cei mai buni actori din România.

Cine i-a furat rolul lui George Burcea în cel mai nou proiect de la Antena 1

Antena 1 pregătește un alt serial de top, după terminarea celebrulului Sacrificul-Alegerea. Pentru rolul principal, s-a înscris și George Burcea, dar nu a fost ales. Romeo Visca va fi protagonistul noului proiect, marca Ruxandra Ion.

ADVERTISEMENT

Tânărul actor, în vârstă de 34 de ani, avut mai multe roluri în Londra, dar și la Hollywood. A apărut atât în filme, cât și în piese de teatru, devenind unul dintre actorii români care au izbutit peste hotare.

Romeo Visca
George Burcea înlocuit de un actor școlit peste hotare, în cel mai nou proiect de la Antena 1. sursă foto: facebook

A apărut în producții precum “Mission Imposible: Rogue Nation”, “Spectre”, “Valley of Secrets” sau “American Crime Story”, unde i-a întâlnit pe Ricky Marin și Penelope Cruz.

ADVERTISEMENT

Romeo Visca a fost și co-prezentator al Andreei Raicu, două sezoane,  pentru Miss Fata de la Țară, ultima apariție televizată fiind la Euforia TV în cadrul unei emisiuni matrimoniale.

Tot răul spre bine pentru George Burcea cre, după ce a fost respins de Antena 1, a ajuns la ProTV, în proiectul Ferma, care va începe din toamnă. Filmările au început deja, iar actorul face parte din echipa Orășenilor, alături de Anda Adam, Paul Diaconescu și Ana Maria Babei.

ADVERTISEMENT

Pentru fiecare săptămână de filmări, actorul primește peste 500 de euro.