Life

Cum a sărbătorit George Burcea victoria de la Ferma, în compania Vivianei Sposub

10.10.2020 | 18:57
Cum a sarbatorit George Burcea victoria de la Ferma in compania Vivianei Sposub
ADVERTISEMENT

George Burcea a ieșit învingător în show-ul „Ferma. Orășeni vs Săteni” unde s-a duelat cu Paul Diaconescu, actorul cu care este prieten de ani buni. Fostul soț al Andreei Bălan a fost ales fermier-șef, lăsând un mesaj pentru cei care au încercat să-l elimine.

Concurentul de la Pro TV a căzut în timpul duelului destul de rău, însă a demonstrat că are determinare și putere pentru a merge mai departe, lucru care s-a văzut pe micile ecrane. Actorul este un învingător, meritându-și din plin locul în Ferma.

ADVERTISEMENT

„Am luptat. Am câștigat. Am rămas în Fermă. ? Haterilor…?dați degetele pe silet ?”, este mesajul scris de George Burcea pe Instagram, în dreptul unei imagini în care apare cu zâmbetul pe buze. 

George Burcea a rămas în Fermă. Ce le-a transmis celor care îl jignesc

George Burcea este convins că participarea în Ferma este cea mai interesantă experiență prin care a trecut de-a lungul vieții. Actorul a învățat multe lucruri despre el, dar mai ales despre ce înseamnă prietenia, realizând care oameni sunt buni și care răi.

ADVERTISEMENT

Totodată, fostul soț al cântăreței Andreea Bălan a vorbit și despre sentimentele pe care le are pentru Viviana Sposub, tânăra de care s-a îndrăgostit pe platourile de filmare de la Ferma. Cei doi nu-și mai ascund iubirea și își face adesea declarații siropoase.

„Ferma a fost cea mai tare experiență din viața mea. Am întâlnit oameni vechi și noi. Prieteni și amici. Cunoștințe și viitoare prietenii/ amiciții sau iubiri. Ferma mi-a adus aminte de perioada în care făceam foamea câte 3-4 zile (în perioada liceului).

ADVERTISEMENT

Ferma mi-a adus aminte de bunici – locul unde am învățat că să muncești nu este o rușine, ci o calitate. Ferma mi-a adus aminte că între prietenie și amiciție este un drum lung. Ferma mi-a demonstrat că oamenii sunt buni. Ferma mi-a demonstrat că oamenii sunt răi. Foarte răi.

Ferma mi-a adus oameni pe care-i credeam buni, dar care îndată ce au părăsit locul sfânt de Fermă (în cel mai scurt timp), nu au știut decât să arunce cu răutăți în dreapta și-n stânga.

ADVERTISEMENT

Ferma mi-a demonstrat că oamenii de acasă… consumatorii de net sunt proști (unii). Proști grămadă. Și creduli. Și nefericiți cu viața lor.

Ferma mi-a demonstrat că oamenii au răutăți gratuite… atât din răutatea lor ca oameni (foști concurenți din x sezoane), cât și din frustrarea lor personală. Ferma mi-a demonstrat că «și totuși există iubire…».

Ferma mi-a demonstrat că nimic nu e mai important în viață decât propria persoană, propria inimă, propriile gânduri, caracter și planuri.

Și tot ferma mi-a demonstrat că orgoliile și frustrările unor persoane pot fi ațâțat de mari, încât oamenii ar fi în stare să-și strice inima doar ca să te terfelească: #LăsămăPapa. Cu toate astea Ferma… te iubesc. Îți mulțumesc”, este o altă postare lăsat de concurentul de la Pro TV în mediul online.

George Burcea și Viviana Sposub nu s-au mai ascuns după victorie

Concurenții au avut parte de o surpriză importantă după duelul din ultima emisiune. Astfel, au organizat o mică petrecere și au primit și pizza, pentru a marca desființarea celor două tabere.

În acest timp, George Burcea și Viviana Sposub și-au dat frâu liber sentimentelor și nici măcar nu au mai încercat să se ascundă de privirile altora. Aceștia s-au retras din centrul petrecerii și au preferat un loc ceva mai ferit. Aici, s-au comportat ca doi îndrăgostiți într-o relație veritabilă, sărutându-se pasional la fiecare câteva replici.

Mai mult, George Burcea i-a și făcut o destăinuire Vivianei, oferindu-i detalii despre motivul despărțirii Andreea Bălan.

ADVERTISEMENT