Life

George Burcea, mesaj special de Sfânta Maria. Ce le-a transmis fiicelor și bunicii lui

Geroge Burcea a postat un mesaj special de Sfânta Maria. Iată ce le-a transmis fiicelor și bunicii lui cu această ocazie.
08.09.2021 | 14:26
George Burcea mesaj special de Sfanta Maria Ce lea transmis fiicelor si bunicii lui
George Burcea, mesaj special de Sfânta Maria. Ce le-a transmis fiicelor și bunicii lui. Sursa foto; Instagram/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

George Burcea a postat un mesaj special cu ocazia zilei de Sfânta Maria. Bunica lui, dar și fiicele sale, sunt sărbătoritele din viața fostului Andreei Bălan.

Fostul concurent de la „Ferma” le-a urat gânduri bune tuturor celor care își sărbătoresc astăzi ziua onomastică. Iată ce mesaj a postat pentru minunile din viața lui.

ADVERTISEMENT

George Burcea, mesaj special de Sfânta Maria. Ce le-a transmis fiicelor și bunicii lui

George Burcea a postat un mesaj special de Sfânta Maria. Actorul le-a transmis fiicelor și bunicii lui o urare emoționantă pe rețelele sociale.

„Prima Mărie din viața mea sau Iubirea noastră cea de toate zilele. La mulți ani, mămuta”, a scris actorul pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu bunica lui.

ADVERTISEMENT

Fostul soț al Andreei Bălan le-a transmis câte un mesaj special și fiicelor sale, Ella și Clara. Pentru fiica cea mică, actorul a scris: „Măriuca mea mică sau Lăptic în căutarea tuturor biberoanelor. La mulți ani, Mării”.

George Burcea a postat un mesaj emoționant și pentru Ella Maya, fiica cea mare a lui și a Andreei Bălan, pe care a numit-o „Lăptic mare”.

ADVERTISEMENT

„Lăptic mare, Zâna unicorn, Șefa tuturor sirenelor sau iubirea vieții mele – Maya. La mulți ani, iubiri😍”, a fost mesajul transmis de actor.

Pe contul de Facebook, George Burcea a postat un mesaj mai scurt, dar plin de emoție pentru cele trei ființe importante din viața lui: „Măriile mele iubite. La mulți ani tuturor sărbătoriților”.

ADVERTISEMENT

Internauții i-au lăsat actorului zeci de mesaje de „la mulți ani” și gânduri bune pentru cele două fiice ale acestuia, dar și pentru bunica lui.

George Burcea și Andreea Bălan se află în plin proces de divorț

Procesul de divorț dintre George Burcea și Andreea Bălan încă nu a luat sfârșit. Cei doi se luptă în continuare pentru custodia fiicelor lor, însă preferă să fie discreți în legătură cu acest subiect.

În anul 2020, George Burcea a câștigat sume mari de bani, potrivit datelor consultate de FANATIK. Până acum, artistul nu a plătit pensie alimentară pentru fetițele lui și ale Andreei Bălan.

De altfel, procesul de divorț încă nu s-a terminat, așa că nu a fost stabilit clar cuantumul pensiei alimentare de către judecători.

Actorul este într-o relație cu Viviana Sposub de anul trecut, însă au stat o perioadă despărțiți. Se pare că cei doi au reluat povestea de iubire și au plecat într-o scurtă vacanță, alături de prieteni.

ADVERTISEMENT