Life

George Burcea, pretenții la bunurile din casa Andreei Bălan. Ce spune actorul 

12.06.2020 | 11:08
George Burcea pretentii la bunurile din casa Andreei Balan Ce spune actorul
ADVERTISEMENT

George Burcea și Andreea Bălan s-au despărțit în luna februarie, însă actorul își vizitează săptămânal fetițele din căsnicia cu renumita cântăreață. Ultima postare din mediul online a actorului demonstrează că acesta are pretenții în continuare la bunurile din locuința fostei soții.

Actorul George Burcea vrea ca bunurile din timpul căsniciei să se împartă?

Actorul George Burcea și cântăreața Andreea Bălan păstrează o legătură amiabilă după ruptura care s-a produs la începutul acestui an. Cei doi au luat decizia de a merge pe drumuri separate în luna februarie, iar de atunci actorul vine săptămânal în locuința artistei pentru a-și vedea fetele.

ADVERTISEMENT

Ultima vizită a acestuia în casa fostei partenere de viață a avut loc recent, fanii observând un lucru foarte important. George Burcea a publicat în mediul online o imagine cu fetele sale, din bucătăria artistei, însă mesajul demonstrează că are pretenții la bunurile achiziționate de cuplu în ultimii ani.

„Bucătăria mea. Mâncăcioasele mele ??❤️❤️”, a scris actorul în dreptul unei imagini în care apar cele două fetițe, în locuința în care stau cu celebra lor mamă, Andreea Bălan. 

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

Bucãtãria mea Mâncãcioasele mele ??❤️❤️

A post shared by GEORGE BURCEA (@george_burcea) on

Andreea Bălan și George Burcea, divorț lung și costisitor?

Renumita cântăreață Andreea Bălan a mărturisit că și-a dorit o despărțire amiabilă, la notar, dar din păcate acest lucru nu a fost posibil. George Burcea a lansat în ultima perioadă o serie de acuzații grave la adresa artistei, jignind-o inclusiv pe rețelele de socializare.

Frumoasa blondină a depus în cele din urmă actele de divorț la Tribunal, luând totodată legătura cu un avocat. Nici actorul nu s-a lăsat mai prejos pentru că și el ar fi discutat cu un avocat, cel mai probabil pentru că-și dorește ca bunurile acumulate în timpul căsniciei să se împartă.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan nu dorește ca la partaj să-i dea ceva bărbatului care i-a fost soț doar câteva luni. Mai mult decât atât, jumătatea trupei Andre a precizat unei persoane apropiate că își dorește custodia deplină a celor două fetițe.

George Burcea a semnat un contract prenupțial

La scurt timp după ce zvonurile privind despărțirea dintre Andreea Bălan și George Burcea au fost confirmate de artistă au ieșit la iveală detalii surprinzătoare. Se pare că actorul ar fi semnat un contract prenupțial înainte de cununia civilă care a avut loc pe 10 august 2019.

ADVERTISEMENT

Potrivit spynews.ro, Andreea Bălan și-a pus la loc sigur averea estimată la circa un milion de euro. De asemenea, artista deține o vilă în Băneasa de 500.000 de euro, 3 mașini de lux, dar și alte apartamente în București, așadar, este de înțeles de ce vedeta și-a luat măsuri de siguranță.

Documentul semnat de actor înainte de a se căsători cu Andreea Bălan arată că va pleca din relație fără niciun ban, în timp ce blondina își va păstra bunurile acumulate datorită muncii sale, intacte.

 

ADVERTISEMENT