ADVERTISEMENT
Life

George Burcea și Andreea Bălan se împacă? Mesajul actorului nu a lăsat-o indiferentă pe cântăreață: „Va fi aici mereu”

Autor: Dan Suta | 10.09.2020 | 11:58
George Burcea și Andreea Bălan se împacă? Mesajul actorului nu a lăsat-o indiferentă pe cântăreață: „Va fi aici mereu”
George Burcea încă se mai gândește la Andreea Bălan. Foto: Intagram

George Burcea și Andreea Bălan păreau să fie făcuți unul pentru celălalt, însă problemele comportamentale ale actorului au făcut-o pe cântăreață să se răzgândească.

ADVERTISEMENT

George Burcea, pas spre împăcare cu Andreea Bălan. Va accepta cântăreața?

Relația dintre cei doi, cu despărțiri și împăcări s-a transformat într-o adevărată telenovelă publică, iar, mai nou, George a vorbit despre fosta soție în reality-show-ul în care participă, cel de la PRO TV.

Actorul a arătat un tatuaj în clipul de prezentare de la Ferma vedetelor despre care a spus că are o însemnătate specială pentru el. Atunci când îl va șterge, înseamnă că și Andreea va dispărea definitiv din inima lui.

ADVERTISEMENT

Prin acest mesaj, George vrea să deschidă portița împăcării cu fosta nevastă, deși nu tot ceea ce face este 100% coerent cu ce spune, asta dacă ne limităm la tandrețurile în care a fost surprins cu Viviana Spsosub, concurentă și ea în emisiunea de la PRO.

„Andreea va exista pentru mine mereu. Ea este mama copiilor mei, iar acest tatuaj va fi aici mereu. Nu am făcut acest tatuaj să-l șterg, dacă mă despart de ea”, a declarat George Burcea despre fosta soție, lăsând pe toată lumea cu gura căscată.

ADVERTISEMENT

Despre traumele din familia sa

„În momentul în care ai un background asemănător ca al meu, adică unde o familie se destramă că mama venea foarte rar acasă sau că pe tata l-am văzut prima dată la 18 ani, rata să destrami și tu familia la rândul tău este destul de mare. Toate traumele din copilărie, toate greutățile, toate lacrimile te-au făcut să ajungi pe calea asta”, a adăugat George Burcea.

Astfel de declarații nu au putut fi ignorate de cântăreață, care i-a dat o replică sub forma unor vorbe de duh, refuzând să răspundă punct cu punct așa-ziselor intenții de împăcare care au venit din partea actorului.

ADVERTISEMENT

„Uneori inima vede ceea ce este invizibil pentru ochi”, a membra trupei Andre la o poză postată pe Instagram.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!