Life

George Burcea și Viviana Sposub au dat gata paharele cu alcool. Cum au fost filmați

17.02.2021 | 11:59
George Burcea si Viviana Sposub au dat gata paharele cu alcool Cum au fost filmati
ADVERTISEMENT

George Burcea și Viviana Sposub își trăiesc povestea de iubire fără inhibiții, iar de când s-au redeschis cluburile și restaurantele au început să se bucure tot mai mult de ieșitul în oraș și au devenit ”experți” în datul shot-urilor peste cap.

Fostul soț al Andreei Bălan a postat pe contul personal de Instagram fotografii și filmulețe cu felul în care își petrece timpul alături de femeia cu care s-a cuplat în reality-show-ul „Ferma: un nou început” difuzat anul trecut de PRO TV.

ADVERTISEMENT

Cei doi porumbei nu au petrecut singuri, ci au participat la o zi de naștere într-un local din Capitală, acolo unde s-au simțit extraordinar de bine, după cum arată imaginile de pe rețeaua de socializare.

George Burcea și Viviana Sposub, shot după shot la o zi de naștere

Ce e de remarcat nu este doar faptul că foștii concurenți de la Ferma se înțeleg de minune și pare că sunt făcuți unul pentru celălalt, ba mai mult, au ajuns să se îmbrace chiar și la astfel de evenimente precum zilele de naștere la fel.

ADVERTISEMENT

Amândoi s-au îmbrăcat în cămăși albe, iar în partea de jos au purtat ceva negru, semn că uniunea dintre cei doi ajunge inclusiv la stilul vestimentar.

George și Viviana formează unul din cele mai noi cupluri din showbizul monden, cei doi apropiindu-se în cadrul competiției Ferma, prezentată de Mihaela Rădulescu.

ADVERTISEMENT
george burcea viviana sposub
George Burcea și Viviana Sposub au participat la o zi de naștere. Foto: Instastory

Și fosta nevastă a actorului și-a refăcut viața

Acolo au trăit primul sărut și acolo au început să își jure iubire. Mulți nu au pariat pe această relație, însă de anul trecut sunt de nedespărțit, semn că sunt cei mai mari câștigători ai show-ului de la PRO TV, căci acum se au unul pe altul, iar asta, la o adică, e mai mult decât orice sumă de bani pe care o presupunea premiul.

george burcea
Cei doi au devenit un cuplu în cadrul competiției Ferma de la PRO TV, iar de anul trecut sunt și acum împreună. Foto: Instagram

Și fosta nevastă a lui George Burcea și-a refăcut viața după divorț, aceasta devenind în vara trecută partenera fratelui Soniei Argint Ionescu de la TVR, un tip destul de discret cu aparițiile sale publice pe nume Tiberiu.

ADVERTISEMENT