Life

George Burcea și Viviana Sposub, în fața altarului? Ce a răspuns actorul când a fost întrebat despre nuntă

30.09.2020 | 10:41
George Burcea si Viviana Sposub in fata altarului Ce a raspuns actorul cand a fost intrebat despre nunta
George Burcea și Viviana Sposub, în fața altarului? Ce a răspuns actorul când a fost întrebat despre nuntă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik.
ADVERTISEMENT

Se pare că relația dintre George Burcea și Viviana Sposub este una serioasă, de vreme ce actorul a mărturisit, în cadrul emisiunii „Ferma: Orășeni versus săteni”, că ar avea în plan o nuntă cu tânăra asistentă TV.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii difuzate pe PRO TV și, încă de la primul contact, au fost de nedespărțiți, petrecându-și împreună cea mai mare parte din timp.

ADVERTISEMENT

George Burcea și Viviana Sposub formează un cuplu foarte apreciat de către ceilalți concurenți, dar și de către oamenii de acasă, nerăbdători să afle mai multe detalii despre legătura dintre ei, odată cu părăsirea competiției.

George Burcea, gânduri serioase cu Viviana Sposub

Deși formează o relație de puțin timp cu Viviana Sposub, George Burcea pare foarte îndrăgostit de frumoasa șatenă și nu exclude varianta unei căsătorii cu aceasta, ba chiar este foarte încântat în privința unei astfel de posibilități, după cum a declarat în emisiunea „Ferma: Orășeni versus săteni”.

ADVERTISEMENT

Într-o discuție la cu George Piștereanu, George Burcea a fost întrebat dacă și-ar dori să se căsătorească cu Viviana Sposub. Actorul nu a stat pe gânduri și a răspuns ,,DA” clar și răspicat, iar Piștereanu a continuat conversația, spunând că va veni la nuntă alături de Anna Lesko.

Povestea de iubire dintre Viviana și George s-a înfiripat pe platourile de filmare și, se pare că, la scurt timp după ce au părăsit competiția, au menținut legătura și au plecat împreună la mare. După apariția fotografiilor cu cei doi îndrăgostiți surprinși în gara din Constanța, George Burcea a confirmat vacanța pe contul său de Instagram.

View this post on Instagram

FERMA5 🤘 Foto: @banustefan

A post shared by GEORGE BURCEA (@george_burcea) on

La plecarea Vivianei din competiție, actorul a declarat că o va căuta cu siguranță pe asistenta TV când va reveni acasă, lucru pe care l-a și făcut.

,,Nu am vorbit lucrurile astea și asta mi se pare foarte tare! Noi nu am vorbit nimic despre ea și despre mine sau despre potențial noi. Îmi place foarte mult Viviana, dar, cum v-am spus și la începutul Fermei: eu mai am niște chestii de rezovat acasă, așa că nu am dorit aici să fac un tămbălău și mega tămbălău. O să ajung acasă frumos, o să încerc să îmi rezolv treburile mele pe care le am cu cealaltă parte și, după aceea să vedem dacă se poate naște ceva frumos, de ce nu? Viviana nu este o fată de rănit, Viviana nu este o fată de care să îți bați joc. Viviana este o fată pe care este nevoie să o iubești și să o protejezi și să ai nevoie… și să… să o aperi, știi?!” a spus George Burcea, vizibil afectat de plecarea șatenei din ,,Fermă”.