Life

George Burcea și Viviana Sposub nu se mai ascund! O nouă scenă romantică la Ferma

12.10.2020 | 13:23
George Burcea si Viviana Sposub nu se mai ascund O noua scena romantica la Ferma
George Burcea și Viviana Sposub nu se mai ascund! O nouă scenă romantică la Ferma. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Nu mai este un secret pentru nimeni că George Burcea și Viviana Sposub sunt atrași unul de celălalt. O nouă scenă romantică între cei doi a avut loc la emisiunea “Ferma: Orășeni vs. Săteni” de la Pro TV.

Fostul partener de viață al Andreei Bălan a fost surprins din nou în ipostaze tandre alături de Viviana Sposub, potrivit libertatea.ro. Deja au planificat ce vor face după ce se termină emisiunea!

ADVERTISEMENT

George Burcea este din ce în ce mai apropiat de prezentatoarea de la Pro TV și nu încearcă să-și ascundă sentimentele puternice pe care le au unul față de celălalt.

George Burcea și Viviana Sposub nu se mai ascund

Telespectatorii au bănuit că între George Burcea și Viviana Sposub există o legătură romantică încă de la sărutul pe care l-au împărtășit la plecarea brunetei din emisiune.

ADVERTISEMENT

Concurenții reality show-ului au sărbătorit câștigarea duelului și desfacerea taberelor printr-o petrece cu pizza. Fermierii au fost repartizați în mai multe tabere, mai ales că au primit alte două misiuni și au fost nevoiți să rămână pe fază toată noaptea.

George Burcea și Viviana Sposub au decis să se retragă într-un loc unde să poată vorbi în liniște despre sentimentele lor. Dintre ei nu au lipsit săruturile și îmbrățișările, exact ca un cuplu adevărat.

ADVERTISEMENT

Au împărțit și același pat peste noapte, unde au adormit ca doi îndrăgostiți. “Ești o bucurie și îți mulțumesc pentru asta”, i-a mărturisit George prezentatoarei de la “Vorbește lumea”.

George Burcea și Viviana Sposub
George Burcea și Viviana Sposub, ipostaze tandre. Sursa foto: libertatea.ro

Deși a părăsit Ferma acum două săptămâni, în urma duelului cu Elena Chiriac, care a trimis-o în tabăra bandiților, Viviana Sposub s-a întors. Se pare că șatena și fostul soț al Andreei Bălan aveau câteva lucruri de lămurit înainte să înceapă o relație, însă nu au apucat la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Deși a susținut că nu a venit în cadrul show-ului pentru a-și găsi jumătatea, Viviana petrece destul de mult timp alături de George și nu ezită să-și manifeste afecțiunea față de el.

George Burcea a declarat de curând că este îndrăgostit de vedeta Pro TV: “Sincer, nu știu cum am ajuns să mă îndrăgostesc de Viviana.”

Între cei doi există o legătură destul de strânsă, mai ales după ce au fost surprinși sărutându-se în fața camerelor de mai multe ori în cadrul emisiunii.

Se pare că George Burcea și-a refăcut viața după despărțirea de cântăreață și că cei doi au renunțat la atacurile indirecte unul la adresa celuilalt. Singura lor legătură este reprezentată de fiicele lor, Ella și Clara, pe care amândoi vor să le știe fericite.

 

ADVERTISEMENT