Life

George Burcea și Viviana Sposub pleacă din România. Unde se mută pentru următoarele luni

E oficial. George Burcea și Viviana Sposub pleacă din România pentru următoarele luni de zile. Unde se duc cei doi iubiți și ce decizie au luat? Actorul a confirmat.
03.11.2022 | 22:56
George Burcea si Viviana Sposub pleaca din Romania Unde se muta pentru urmatoarele luni
Viviana Sposub și George Burcea se pregătesc să plece din România. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

George Burcea și Viviana Sposub sunt împreună de doi ani de zile și se înțeleg de minune. Cei doi se completează reciproc și nu stau prea mult despărțiți unul de altul.

George Burcea și Viviana Sposub pleacă în Statele Unite

Recent însă, cuplul a anunțat că se va muta în Statele Unite pentru o perioadă de timp, însă nu a dat prea multe detalii. Pe de altă parte, știm că George Burcea a făcut parte din distribuția filmului ”Wednesday”.

ADVERTISEMENT

El a jucat rolul lui Lurch, valetul familiei Addams, drept urmare, cei doi ar urma să fie prezenți la premierea filmului, programată pentru data de 23 noiembrie.

Playtech.ro scrie că acesta ar fi însă doar unul dintre motivele plecării celor doi în Statele Unite.

ADVERTISEMENT

Contactat de sursa citată, fostul soț al Andreei Bălan a confirmat faptul că se pregătește să plece în America. Pe de altă parte, George Burcea a mai precizat și că nu are voie să dea mai multe amănunte, cel puțin acum.

”Da, mă pregătesc să plec în America, dar nu am voie să dau alte amănunte”, a declarat actorul, pentru Playtech.ro.

ADVERTISEMENT

Ce planuri ar avea Viviana Sposub în America?

În ceea ce o privește pe Viviana Sposub, care până de curând a colaborat cu cei de la Kanal D, sursa citată scrie că vedeta a primit vizită de turist în Statele Unite. Cu toate astea, prezentatoare tv nu a făcut nicio declarație publică despre acest lucru.

Zvonurile spun însă că Viviana Sposub și-ar dori să debuteze în lumea cinematografiei și că ar avea în plan să participe la un casting pentru a obține un rol într-un film.

ADVERTISEMENT

Cei doi iubiți însă nu au confirmat o astfel de informație până în momentul de față.

Amintim că filmul ”Wednesday”, în care va putea fi văzut și George Burcea, este regizat de Tim Burton. Lung metrajul este practic o continuare a poveștii familiei Addams.

ADVERTISEMENT