Life

George Burcea și Viviana Sposub, prima apariție împreună după ce s-au împăcat. Mesajul transmis pe rețelele sociale

George Burcea și Viviana Sposub au avut prima apariție împreună după ce s-au împăcat. Iată ce au transmis pe rețelele sociale.
11.09.2021 | 21:52
George Burcea si Viviana Sposub prima aparitie impreuna dupa ce sau impacat Mesajul transmis pe retelele sociale
ADVERTISEMENT

George Burcea și Viviana Sposub s-au afișat împreună în mediul online, după ce s-au împăcat. După ce s-a scris că nu mai formează un cuplu, cei doi s-au fotografiat împreună și au făcut imaginea publică.

Mai mult, fostul Andreei Bălan și iubita lui au transmis și un mesaj, cu această ocazie. Judecând după ipostaza în care s-au pozat, se pare că relația lor merge foarte bine.

ADVERTISEMENT

George Burcea și Viviana Sposub, prima apariție împreună după ce s-au împăcat. Mesajul transmis pe rețelele sociale

George Burcea și Viviana Sposub au postat prima fotografie împreună după ce s-au împăcat. Cei doi ar fi fost despărțiți o perioadă, însă niciunul dintre ei nu a oferit detalii legate de acest subiect.

Fostul soț al Andreei Bălan a postat o imagine pe rețelele sociale, alături de iubita lui, iar descriere pe care a ales-o spune totul despre relația lor.

ADVERTISEMENT

„Echipa SposuBurcea vă pupă și vă iubește”, a scris George Burcea în descrierea fotografiei, pe pagina de Facebook.

Viviana Sposub și George Burcea
Viviana Sposub și George Burcea, din nou împreună. Sursa foto: Facebook

Fanii s-au bucurat foarte mult să-i vadă pe cei doi în această ipostază, mai ales după ce s-a scris despre o presupusă despărțire. Astfel, imaginea actorului a primit deja numeroase comentarii din partea internauților.

ADVERTISEMENT

„Nu erați despărțiți? Dacă erau doar bârfe aruncate-n vânt să vă fie de bine!”, „Sunteți foarte frumoși! Să fiți fericiți, pupici”, „Să fiți fericiți”, „Minunați”

„Se ‘auzea’ prin presă că sunteți despărțiți, îmi părea rău. Mă bucur că sunteți bine”, „Vă pup și vă iubesc, copii frumoși!” , au fost doar câteva dintre comentariile urmăritorilor.

ADVERTISEMENT

Printre cei care au apreciat postarea se numără și Misty, pe numele adevărat Alexandra Pavel, actuala parteneră a lui Keo, fostul iubit al Andreei Bălan.

În plus, cei doi îndrăgostiți se urmăresc din nou pe rețelele de socializare, după ce Viviana Sposub nu l-a mai urmărit pe partenerul ei o vreme.

Viviana Sposub și George Burcea
Viviana Sposub și George Burcea se urmăresc din nou pe Instagram. Sursa foto: Instagram

Ce spunea George Burcea despre iubita lui

George Burcea și Viviana Sposub sunt împreună de aproximativ un an. Cei doi și-au asumat relația după ce s-au apropiat foarte mult în timpul reality show-ului „Ferma: Orășeni vs. Săteni”, difuzat la Pro TV.

Fostul partener de viață al Andreei Bălan a spus numai lucruri bune despre iubita lui, care l-a susținut întotdeauna. Șatena a fost lângă el atunci când și-a lansat prima carte, „Scrisoare către Ceaușescu”, dar și la restul proiectelor.

„Îi mulțumesc și o iubesc enorm și care timp de un an n-a lipsit o secundă din viața mea, iar, pe lângă asta, m-a susținut din toate punctele de vedere.

Un partener cu care să împărtășesti fiecare gând, trăire, sentiment pe care-l ai este esențial în dezvoltarea ta ca om și artist, în acest caz, iar ea a făcut acest lucru la 110%”, a declarat George Burcea pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT