Life

George Burcea și Viviana Sposub și-au făcut planurile de nuntă. Când o va cere actorul de soție

George Burcea își dorește să o ceară pe Viviana Sposub de soție, dar a tot amânat momentul. Actorul a mărturisit de ce nu a făcut până acum pasul cel mare.
05.10.2021 | 10:33
George Burcea si Viviana Sposub siau facut planurile de nunta Cand o va cere actorul de sotie
ADVERTISEMENT

George Burcea și Viviana Sposub formează un cuplu de mai bine de un an. Sunt extrem de îndrăgostiți și și-au făcut deja toate planurile.

Își doresc să-și petreacă restul vieții împreună.

Actorul a dezvăluit că intenționează să-și ceară iubita de soție cât mai curând și a spus de ce nu a făcut încă marele pas.

ADVERTISEMENT

George Burcea și Viviana Sposub și-au făcut planurile de nuntă. Când o va cere actorul de soție

George Burcea și Viviana Sposub se iubesc de mai bine de un an și sunt extrem de fericiți împreună. Se înțeleg de minune, se sprijină necondiționat, iar actorul este decis să facă următorul pas. Vrea să-și ceară iubita în căsătorie, dar deocamdată ceva l-a împiedicat.

Acesta spune că vrea să-i poată lua măsură pentru inelul de logodnă fără ca ea să-și dea seama, pentru ca totul să fie o surpriză.

ADVERTISEMENT

“Nu suntem 10, 20, 90 % unul lângă celălalt, ci suntem 101 % atât acasă, cât și în proiecte unul celuilalt, e bine, e frumos, asta mi-am dorit, asta și-a dorit, mi-am dorit să avem parte de o relație cu oameni care se susțin și se înțeleg. 

O să-i iau inelul domnișoarei în momentul în care voi afla măsura inelului fără ca ea să se prindă că urmează să-i dau inel”, a spus actorul, pentru Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

George Burcea a avut mereu cuvinte de laudă atunci când a vorbit despre cea care îi va deveni soție. Acesta spune că Viviana este un om foarte bun, care îl iubește extrem de mult și care l-a susținut mereu.

Cum s-au cunoscut George și Viviana

Cei doi s-au întâlnit la filările emisiunii unde au participat, Ferma. Până atunci nu se văzuseră niciodată. Actorul a povestit în repetate rânduri că totul a decurs cât se poate de natural între ei.

ADVERTISEMENT

“Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început   (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt.

Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi”, spunea George Burcea în cadrul emisiunii Ferma.

ADVERTISEMENT