Life

George Burcea și Viviana Sposub, vacanță cu fetițele actorului: “Bunica îmi spune să-i aduc strănepoatele și poate să moară”

George Burcea, fostul partener al Andreei Bălan, își duce fetițele acasă, la Botoșani, la familia lui. Actorul își dorește să-i îndeplinească bunicii singura dorință arzătoare.
04.06.2022 | 16:39
George Burcea si Viviana Sposub vacanta cu fetitele actorului Bunica imi spune sai aduc stranepoatele si poate sa moara
George Burcea și Viviana Sposub vor petrece vacanța la Botoșani, la bunica actorului, alături de de cele două fiice pe care le are cu Andreea Bălan. Sursă foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

George Burcea și Viviana Sposub, vacanță cu fetițele actorului! Acesta își duce fetițele, pe care le are cu fosta soție, Andreea Bălan, acasă, la Botoșani, în această vară.

George Burcea și Viviana Sposub, vacanță cu fetițele actorului

George Burcea, bunica lui, și Viviana Sposub, iubita lui
George Burcea și Viviana Sposub, împreună cu fetițele actorului, vor pleca la Botoșani
Sursa foto: Instagram.com

George Burcea este un tătic fericit, în sfârșit, după ce, în urma proceselor cu fosta soție a reușit să obțină ceea ce și-a dorit, mai exact, să poată lua micuțele la el acasă, să poată petrece timp mai mult împreună și să plece în vacanță cu ele.

ADVERTISEMENT

Prima plecare va fi chiar acasă la el, în Botoșani, așa cum i-a promis bunicii. Femeia încă nu a apucat să-și cunoască strănepoata, pe Clara. Bunica actorului i-ar fi spus acestuia că asta este ultima ei dorință înainte să… moară.

Micuța nu a ajuns la Botoșani până acum pentru că George și mama fetițelor s-au despărțit, ei fiind în proces de divorț, iar actorul nu a putut pleca cu micuțele care rămăseseră în grija artistei.

ADVERTISEMENT

George Burcea, tătic de fetițe: “Bunica mea are 85 de ani și a apucat să vadă o singură strănepoată, pe Ella”

George Burcea și Viviana Sposub
George Burcea, fericit că Viviana Sposub are o relație minunată cu fetițele lui
Sursa foto: Instagram.com

Prima vacanță în care vom merge va fi la bunica, la străbunică, la Botoșani. Pentru că bunica mea are 85 de ani și a apucat să vadă o singură strănepoată, pe Ella. Vrea să o vadă și pe cea mică, pe Clara.

I-am promis că o să mergem în vară să le vadă pe amândouă. Mereu când vorbesc cu ea îmi spune, așa cum sunt bunicile, străbunicile: ‘George, o singură dorință mai am: să-mi aduci strănepoatele și după aceea pot să mor ‘.

ADVERTISEMENT

Eu sunt cel mai norocos că o am pe bunica pentru că ea m-a crescut de la două săptămâni. Ea m-a crescut și pe mine, și pe frații mei. Și-a crescut copiii, apoi nepoții, apoi strănepoții… surorii mele.

Acum o să mergem în vizită și cu fetele. Abia așteaptă. Plânge mereu, săraca, la telefon. O sun pe video. Bunica, la 85 de ani, are telefon cu video. Ea răspunde și zice: ‘Da, mamaie, care sunteți acolo?’. Ea ne vede, ne raspunde pe video, dar tot ne întreabă care e acolo”, a declarat George Burcea, pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Actorul și iubita lui, Viviana Sposub, de la matinalul “Dimineața cu noi”, au fost prezenți joi seara la petrecerea Viva! El s-a distrat, ea a muncit, după cum ne-au declarat.

George Burcea, despre secretul relației cu Viviana Sposub

Viviana Sposub
Viviana Sposub se pregătește să plece la Botoșani cu George și fetițele lui
Sursa foto: Instagram.com

“Suntem foarte bine, am venit să ne și distrăm, dar și să muncim”, ne-a spus Viviana.

“Viviana muncește, eu mă distrez. În seara asta am venit să-i ridic eu moralul. O susțin pe Viviana, noi așa obișnuim. În momentul în care ea  are treabă vin și îi dau toată susținerea mea și invers. Noi așa suntem, așa funcționăm ca și cuplu. Cred că acesta este secretul”, a completat-o George.

“Așa e la noi în familie. Facem cu rândul. De multe ori el e cel cu munca, și eu sunt acolo să-I ridic moralul. Prezint evenimentul alături de colegii mei de la matinalul Dimineața cu noi, am câteva emoții, nu pot să mint.

Dar mă bucur că în sfârșit s-au reluat evenimentele și ne putem întâlni cu toții și putem să ne distrăm cu toții”, a declarat Viviana pentru FANATIK.RO.

Burcea, planuri mărețe alături de Viviana

Atât Vivianei, cât și lui George Burcea le merge bine și pe plan profesional, nu doar personal. Recent, actorul a încheiat filmările pentru un serial ce se va difuza pe Netflix din această toamnă, cel mai probabil. Burcea a filmat alături de nume renumite pentru noul proiect.

“Am terminat filmările de la Netflix. Chiar pe 1 iunie s-au dat câteva informații foarte scurte despre serialul Wednesday, care va apărea probabil în toamnă sau în iarnă, nici eu încă nu știu. De fapt noi, actorii, încă nu știm.

Ușor– ușor se vor descoperi toate personajele și abia aștept să ne vedem pe Netflix, să mă vedeți pe Netflix, și să mă văd”, ne-a mai declarat actorul.

“Eu am zis să-l iau cu mine la petrecerea Viva! ca apoi el să mă ia pe covorul roșu la Hollywood, când merge”, l-a completat vedeta Kanal D.

Mihai Mitoseru, aflat și el la petrecere, a intervenit și el în discuție: “Și eventual să-i dai și inelul. Mă rog. Sau putem să o facem la emisiunea Se strigă darul. Eu pot să te ajut”.

“Mihai, mi-ai dat cea mai bună idee! În toamnă, când merg pe covorul roșu în New York sau în LA unde se lansează filmul, o cer pe covorul roșu”, a declarat George Burcea.

Fetițele lui George Burcea, relație minunată cu Viviana Sposub

Actorul George Burcea
George Burcea este fericit că poate petrece mai mult timp cu fetițele lui, Ella și Clara
Sursa foto: Instagram.com

Întrebat dacă i s-au rotunjit simțitor veniturile de când filmează alături de actori internaționali pentru serial, Burcea ne-a spus că este mulțumit. “Păi dacă am filmat cu Catherine Zeta-Jones, cu Tim Burton… (râde – n.r.) E foarte bine. Și îi mulțumesc lui Dumnezeu. Lucrurile sunt așa cum trebuie să fie. Sunt foarte mulțumit pentru proiecte în primul rând, pentru faptul că sunt sănătos, copiii la fel.

înțeleg foarte bine cu ei, ei se înțeleg foarte bine cu Viviana, vin la noi, vin la mine, pot să doarmă la mine, asta e cel mai important”, a conchis George.

ADVERTISEMENT