News

George Burcea, soțul Andreei Bălan, despre problemele avute cu nașterea! Cum se simte după operație

21.03.2019 | 09:55
George Burcea sotul Andreei Balan despre problemele avute cu nasterea Cum se simte dupa operatie

George Burcea a oferit un interviu pentru Viva despre problemele de sănătate ale Andreei Bălan. Familia cântăreței a trecut prin clipe extrem de grele după ce, în urma intervenției pe care a avut-o, au apărut complicații. Din nefericire, după ce Clara Maria a venit pe lume, Andreei i s-a oprit inima preț de un minut. Artista se bucură acum de liniște alături de familie și oamenii dragi după mai bine de două săptămâni de incidentul neașteptat.

George Burcea a spus tot despre starea de sănătate a Andreei Bălan!

Andreea Bălan a avut din nou parte de o sperietură imensă după ce s-a trezit în mijlocul noții într-o baltă de sânge. Ajunsă la spital, medicii i-au comunicat faptul că trebuie operată din nou. Aceasta a născut-o pe cea de a doua fetiță pe data de 4 martie, zi în care a făcut un stop cardio-respirator din cauza complicațiilor venite odată cu intervenția de cezariană. După ce Clara Maria a venit pe lume, inima artistei s-a oprit pentru 1 minut, timp în care medicii s-au mobilizat și au readus-o la viață. Acum, cântăreața se reface și se bucură de unele din cele mai frumoase clipe din viața sa, alături de cei doi copii, dincolo de pericole mari. Aflat la premiile Gopo, George Burcea, soțul acesteia, a oferit un interviu despre starea de sănătate a micuței și a mamei.

“Fetele sunt foarte bine, sănătoase. Sunt acasă toate trei. Andreea este foarte bine. Se recuperează după operație și după naștere. E foarte bine și are un vibe foarte bun. Așteptăm să vină căldură să ieșim cu fetele în parc să ne plimbăm și să facem ceea ce o familie face. Ella a primit-o foarte bine pe cea mică. Am pregătit-o de când am știut că o să vină un al doilea bebe. Ella își dorea băiat”, ne-a declarat George Burcea.

George Burcea, despre starea de sănătate a Andreei Bălan
George Burcea, despre starea de sănătate a Andreei Bălan

Andreea Bălan arată impecabil la doar două săptămâni de la sarcină!

Andreea Bălan i-a surprins pe fani cu o fotografie cu aceasta la doar două săptămâni de la sarcină. Aceasta arată impecabil, iar silueta subțire începe ușor să se vadă. „13 zile de la naștere…swipe right pentru a vedea burtica cu o zi înainte de naștere ?(ultima burtică ?)

Dacă vă întrebați cum de am slăbit așa repede, s-a întâmplat deoarece 4 zile la terapie intensivă și în salon, am “mâncat” numai perfuzii + că am purtat și centura.  Acum iau multe vitamine (+antibiotic și injecții cu Clexan) ca să mă recuperez și să am energie. ??”, a fost mesajul de pe o rețea de socializare al cântăreței