Life

George Burcea, totul despre divorțul de Andreea Bălan: ”Orgoliile sunt mari”

24.09.2020 | 13:16
George Burcea totul despre divortul de Andreea Balan Orgoliile sunt mari
ADVERTISEMENT

George Burcea și Andreea Bălan sunt în plin proces de divorț, actorul mărturisind că separarea nu s-a produs la patru luni de la nuntă, ci cu mult timp înainte. Concurentul de la „Ferma. Orășeni vs Săteni” și-a deschis sufletul și a vorbit sincer despre scandalul cu fosta sa soție.

Actorul a dezvăluit într-un interviu pentru okmagazine.ro că sentimentele pentru partenera sa de viață au dispărut de mult, subliniind faptul că artista nu l-a susținut și nu l-a încurajat niciodată să-și urmeze visele. Așadar, acesta este unul dintre motivele pentru care relația s-a rupt.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, fostul soț al cântăreței lasă de înțeles că o va purta mereu în sufletul său pe Andreea Bălan, însă numai în calitate de mamă a fetelor pe care le au împreună. Totodată, George Burcea spune că fără vedetă nu ar fi avut aceste două copile minunate de care este foarte atașat.

George Burcea, dezvăluiri sincere despre divorțul de cântăreața Andreea Bălan

„Toată lumea spune că ne-am despărțit la patru luni de la nuntă, dar mulți uită că noi am făcut o ,«nuntă» în America, în 2017. Relația noastră era fracturată mai demult, nu s-a stricat totul în patru luni.

ADVERTISEMENT

Noi mai aveam discuții și înainte și îi spuneam Andreei că nu suntem în cel mai bun punct pentru încă o nuntă, dar ea și-a dorit-o. La începutul anului, după vacanță, am hotărât să ne despărțim și să continuăm pe drumuri diferite, păstrând o legătură cât se poate de apropiată pentru fetițe.

Într-un cuplu este foarte important să respecți jobul partenerului, visurile lui și focul care-l mână spre punctul cel mai înalt.

ADVERTISEMENT

În momentul în care pentru unul dintre cei doi parteneri nu există și visul celuilalt sau, mai mult, i-l calci în picioare de câte ori ai ocazia, se duce totul de râpă”, a mărturisit actorul, potrivit sursei menționate.

Întrebat dacă a simțit că dispăruseră sentimentele pentru Andreea Bălan, concurentul de la Ferma a răspuns sincer „Da”. George Burcea speră ca într-un final cei doi să realizeze unde a greșit fiecare și să se înțeleagă de dragul copiilor pe care-i au împreună.

ADVERTISEMENT

Fostul partener de viață al artistei își dorește să se încheie cât mai repede procesul de divorț și să se concentreze pe proiecte și fiicele sale, mai ales că mărturisește că „s-au stins dragostea și respectul față de soția Andreea Bălan”. 

„Deși orgoliile sunt mari, poate într-o zi vom ajunge să ne dăm seama unde s-a greșit și de ce s-a greșit… Asta dacă va mai conta acest lucru”, a mai adăugat actorul.

George Burcea: ”E obișnuită ca lumea să o urască”

De asemenea, George Burcea a mai precizat că nu o urăște pe Andreea Bălan, ci chiar încearcă să o înțeleagă. Actorul este convins că vedeta este obișnuită să fie hăituită și își dorește să fie cât mai mult în centrul atenției, de aceea nici nu vrea ca scandalul să se încheie prea curând.

„Îmi doresc să știe că nu o urăsc, așa cum crede ea, doar că tind să o înțeleg, cumva. Ea a fost hăituită toată viața, e obișnuită ca lumea să o urască. Eu îi mulțumesc și o respect pentru cele două minuni din viețile noastre.

Ea va rămâne, însă, mereu în sufletul meu și îmi doresc să fie fericită în special pentru copiii noștri. Ea nu a înțeles că de asta am plecat, ca să nu transmit copiilor nefericirea mea, însă i-a fost greu.

O înțeleg și aici, să accepte că cineva poate să o părăsească pe regina Andreea Bălan…”, a completat concurentul de la Pro TV.

ADVERTISEMENT