Life

George Burcea, un nou pas în relația cu Viviana Sposub? Ce gest a făcut actorul pentru iubita sa

18.12.2020 | 14:38
George Burcea un nou pas in relatia cu Viviana Sposub Ce gest a facut actorul pentru iubita sa
ADVERTISEMENT

George Burcea a mai făcut un pas în relația cu prezentatoarea Viviana Sposub. Actorul a făcut un gest foarte frumos pentru brunetă, pe care a prezentat-o deja unei persoane foarte dragi din viața lui, și anume bunica. 

Actorul și-a dus partenera de viață la casa copilăriei sale dintr-o comună din Botoșani, acolo unde l-au năpădit amintirile despre anii în care nu avea absolut nicio grijă. Fostul concurent de la Ferma are numai cuvinte de laudă pentru bunica sa și nu este de mirare că bruneta a cunoscut-o.

ADVERTISEMENT

Fostul soț al cântăreței Andreea Bălan a postat pe rețelele de socializare imagini cu cea care l-a crescut, precizând că femeia în vârstă de 84 de ani este iubită de toată familia, bătrâna având inclusiv 6 strănepoți. Cel mai probabil fotografia a fost făcută de Viviana Sposub, care nu apare în poză.

George Burcea, pas decisiv în relația cu prezentatoarea Viviana Sposub

„Bunica – 84 de ani, 4 copii, 8 nepoți, 6 strănepoți și nucul din spate pe care l-a pus în anul 2000 …ca să-i țină umbră la bătrânețe. Te iubim mult. Cu toții❤️”, a scris George Burcea pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„B U N I C A Maria- dragostea mea ❤️”, a mai scris vedeta în dreptul unei alte imagini în care apare bunica sa lângă gardul casei copilăriei sale.

Nu este exclus ca și actorul să fi cunoscut familia iubitei sale, Viviana Sposub fiind originară la rândul său din Botoșani. Tânăra de 23 de ani este foarte apropiată de familia sa, pasul de cunoaște a rudelor fiind unul foarte important pentru cei doi.

ADVERTISEMENT
George Burcea, Viviana Sposub și bunica actorului
George Burcea, Viviana Sposub și bunica actorului. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

Povestea lor de dragoste a început extrem de natural, chiar dacă a avut loc pe micile ecrane, în fața telespectatorilor. S-au cunoscut și s-au îndrăgostit la „Ferma. Orășeni vs Săteni”, relația lor continuând și după finalizarea filmărilor de la Pro TV.

„Simplitatea! Faptul că se bucură de tot ce îl înconjoară și împărtășește și cu ceilalți această stare de bine. Dar trebuie să recunosc că și abilitățile sale incredibile de muls vaca mi-au atras puțin atenția…

ADVERTISEMENT

Toată lumea a putut să vadă în Fermă cum e Viviana atunci când este îndrăgostită. Sunt o fată sinceră, naturală și fac mereu ceea ce simt, nu îmi pun opreliști. Îmi arăt afecțiunea și mă bucur de reciprocitate. 

Eu sunt o persoană mai tot timpul cu zâmbetul pe buze, îmi place să râd foarte mult. Așa că îmi plac mult oamenii care aduc veselia în viața mea. Dacă se întâmplă să fie și bărbat, atunci e și mai bine!”, a dezvăluit Viviana Sposub despre cum a fost cucerită de actor, notează click.ro.

ADVERTISEMENT