Life

George Clooney a dezvăluit un secret păstrat 25 de ani. Ce reușește să facă artistul fără ajutorul unui expert

02.12.2020 | 11:35
George Clooney a dezvaluit un secret pastrat 25 de ani Ce reuseste sa faca artistul fara ajutorul unui expert
ADVERTISEMENT

George Clooney (59 de ani), celebrul actor cunoscut pentru rolul din „Ocean’s Eleven” a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV un secret păstrat timp de 25 de ani. Starul de la Hollywood reușește să se tundă singur, fără ajutorul unui expert în domeniu. 

Actorul arată impecabil la toate aparițiile sale publice, lumea crezând că petrece ore bune în saloanele de înfrumusețare când adevărul este, de fapt, cu totul altul. Vedeta a mărturisit în show-ul Sunday Morning de la CBS că nu mai apelează la frizer de ani buni.

ADVERTISEMENT

Mai exact, George Clooney își tunde singur podoaba capilară și asta de aproximativ 25 de ani. Potrivit Vanity Fair, secretul actorului este un aparat special care folosește principiul unui aspirator, iar în felul acesta părul stă fix înainte de a fi tăiat.

George Clooney nu are nevoie de stilist personal. Actorul se tunde singur

Aparatul de tuns cu aspirator încorporat folosit de celebrul actor a fost inventat în anii ’80, fiind extrem de popular și în zilele noastre. Actorul a mai precizat că îi ia aproximativ două minute să se tundă, aparatul revoluționar fiind achiziționat după ce l-a văzut într-un spot publicitar.

ADVERTISEMENT

„Îmi tund singur părul de 25 de ani. Părul meu e ca paiul, așa că e ușor de tăiat, nu pot face prea multe greșeli. Cu ani în urmă am cumpărat o chestie care se cheamă Flowbee.

Vine cu un aspirator și cu foarfeci. Încă îl mai am. Da, tunsorile mele durează literalmente două minute”, a mărturisit George Clooney în emisiunea respectivă.

ADVERTISEMENT

Cu banii economisiți în ultimul sfert de sector actorul american își poate permite să ofere unui prieten o valiză de un milion de dolari, și asta în numerar. Așadar, vedeta a încheiat o afacere foarte bună când și-a achiziționat aparatul de tuns.

Fanii lui George Clooney au reacționat imediat ce au aflat vestea potrivit căreia se tunde singur, și asta nu de ieri, de azi. Unii au considerat-o cea mai tare știre a zilei, în timp ce alții au fost de părere că este una dintre cele mai „ciudate” vești auzite despre actor.

ADVERTISEMENT

„Să aflu că George Clooney folosește Flowbee este cea mai ciudată chestie pe care am auzit-o în ultimele 24 de ore”, a scris un admirator pe Twitter.

„Bărbați: folosind Flowbee pentru tuns nu vă va face să arătați ca George Clooney. Țineți cont de asta înainte de a vă cheltui banii”, a comentat un alt fan în mediul online.

ADVERTISEMENT