Life

George Clooney a vrut să o sărute pe Julia Roberts de 80 de ori. Cum a reacționat soția actorului

George Clooney a încercat să o sărute pe Julia Roberts de 80 de ori. Ce replică a primit celebrul actor de la soția sa, Amal Alamuddin.
06.09.2022 | 23:02
George Clooney a vrut sa o sarute pe Julia Roberts de 80 de ori Cum a reactionat sotia actorului
George Clooney a încercat să o sărute pe Julia Roberts de 80 de ori. Ce replică a primit actorul de la soție. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Starul care a obținut Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar în anul 2006 a vrut să o sărute pe Julia Roberts de 80 de ori. Cum a reacționat soția vedetei în vârstă de 61 de ani, cu care este căsătorit din 2014.

George Clooney a încercat să o sărute pe Julia Roberts de 80 de ori. Ce replică a primit actorul de la soție

George Clooney a vrut să o sărute pe Julia Roberts de 80 de ori. Momentul a avut loc pe platourile de filmare ale producției Ticket to Paradise. Lungmetrajul a suferit întârzieri din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Cei doi actori joacă în pelicula, în regia lui Ol Parker, un cuplu de părinți divorțați, dar care se unesc pentru a-și împiedica fiica să se căsătorească. În scenariu vedetele au trebuit să filmeze o scenă cu un sărut.

Prieteni foarte buni, regizorul american și frumoasa șatenă au avut nevoie de 79 de duble pentru a duce la bun sfârșit un sărut. Cunoscutul scenarist și producător a dezvăluit că soția sa, Amal Alamuddin, s-a amuzat copios.

ADVERTISEMENT

„I-am povestit soției mele că a fost nevoie de 80 de duble ca s-o sărut pe Julia, iar Amal a fost foarte surprinsă. Mi-a spus: «Cum naiba»”, a declarat George Clooney într-un interviu pentru New York Times.

„A fost nevoie de 79 de duble cu noi râzând și abia la 80-a încercare am reușit să ne sărutăm. Lumea e conștientă de relația de prietenie care există între noi, iar în acest film interpretăm un cuplu divorțat.

ADVERTISEMENT

Probabil jumătate din populație crede că noi chiar suntem divorțați unul de celălalt”, a completat Julia Roberts, mai arată sursa menționată mai sus.

Julia Roberts, salvată de George Clooney. Despre ce este vorba

Cei doi actori sunt foarte apropiați și îi leagă o prietenie de lungă durată. Mai mult decât atât, frumoasa șatenă în vârstă de 54 de ani a subliniat că a fost salvată de colegul de scenă și de familia acestuia chiar recent.

ADVERTISEMENT

Vedeta a locuit în timpul filmărilor de la pelicula Ticket to Paradise pe insula Hamilton din Australia singură într-o casă enormă, dar din fericire, familia lui George Clooney avea casa în apropierea locuinței sale.

„Familia Clooney m-a salvat de singurătatea și disperarea completă. Eram într-o bulă și este cea mai lungă perioadă în care am fost vreodată departe de familia mea.

Nu cred că am mai petrecut atât de mult timp singură de când aveam 25 de ani”, a explicat Julia Roberts.

ADVERTISEMENT