Life

George Clooney, ofertă de 35 de milioane de dolari. Motivul pentru care a refuzat

George Clooney (60 de ani) este unul dintre cei mai apreciați și mai căutați actori americani, așa că nu este de mirare că primește oferte pe bandă rulantă.
03.12.2021 | 20:00
George Clooney oferta de 35 de milioane de dolari Motivul pentru care a refuzat
George Clooney, ofertat pentru o reclamă de 35 de milioane de dolari. Actorul nu a acceptat . Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta care a obținut Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar în anul 2006 a recunoscut că a primit o ofertă care se ridică la valoarea de 35 de milioane de dolari.

Este vorba de o reclamă la o companie aeriană, contract pe care actorul l-a refuzat după ce s-a consultat cu soția sa, Amal Alamuddin (43 de ani).

ADVERTISEMENT

Motivul lui George Clooney pare să fie unul întemeiat, actorul precizând că partenera sa de viață, care este avocată pentru drepturile omului l-a ajutat să ia decizia corectă.

George Clooney, ofertat pentru o reclamă de 35 de milioane de dolari. Actorul nu a acceptat

George Clooney susține că respectiva companie este una celebră, este aliată a Statelor Unite ale Americii, dar ridică unele semne de întrebare.

ADVERTISEMENT

„Mi s-au oferit 35 de milioane de dolari pentru o zi de filmări la o reclamă a unei companii aeriene, însă am vorbit cu Amal despre asta şi am decis împreună că nu merită. 

Reclama era (asociată cu) o ţară care, deşi este un aliat, uneori ridică semne de întrebare, aşa că m-am gândit.

ADVERTISEMENT

Ei bine, dacă trebuie să irosesc un minut, nu merită”, a declarat George Clooney pentru The Guardian.

George Clooney, imaginea unei companii de cafea. Câți bani câștigă

Actorul nu este străin de lumea reclamelor. Vedeta de la Hollywood este imaginea unui companii producătoare de cafea, contract pe care l-a negociat destul de bine.

ADVERTISEMENT

Scenaristul și regizorul american a câștigat de pe urma acestui contract 40 de milioane de dolari, deși este criticat adesea pentru faptul că-și vinde imaginea în acest fel.

George Clooney este imaginea companiei încă din anul 2006, într-una dintre reclame apărând alături de un alt actor important, Matt Damon.

Celebrul actor are o avere uriaşă de pe urma carierei sale artistice, care se ridică la suma de 500 de milioane de dolari.

Vedeta nu câștigă bani numai din filmele în care apare în cinematografe, ci și pentru alte proiecte pe care le desfășoară.

ADVERTISEMENT
Tags: