News

George Copos a petrecut noaptea în club! Puşcăria l-a schimbat total pe fostul patron al Rapidului

21.08.2018 | 20:02

George Copos pare a fi din nou la prima tinereţe. Fostul patron al Rapidului a fost surprins în vacanţă pe litoralul românesc. Însă nu la Eforie, la unul dintre hotelurile sale, ci în Mamaia!

George Copos a profitat de vremea frumoasă din weekend şi s-a distrat ca la prima tinereţe. Copos a mers la Caelia Beach, plaja care aparţine fostului internaţional Ciprian Marica. Pe timpul zilei, omul de afaceri a testat valurile şi s-a plimbat cu skyjet-ul. Apoi, s-a dus la masă, unde briza mării i-a făcut sete şi l-a făcut să bea cocktail după cocktail. Seara, Copos a mers în club, unde a fost surprins de FANATIK.ROVEZI GALERIE FOTO

Fostul finanţator al Rapidului nu a făcut rabat de la distracţie. George Copos a stat până la trei dimineaţă, unde a dansat, a băut mai multe şpriţuri şi, după ce s-a încălzit, şi-a dat jos puloverul şi l-a purtat ştrengăreşte în jurul brâului. La plecare, Copos a fost extrem de amabil şi a salutat tot staff-ul din local, de la chelneri la DJ.

George Copos a petrecut noaptea în club. Afacerile îi merg strună

Fostul patron al Rapidului pare să guste din deliciile vieţii, după ce a scăpat de închisoarea pe care trebuia să o facă pentru Dosarul Loteria 1 şi Dosarul Transferurilor. El a fost a fost eliberat condiţionat în aprilie 2015, după ce a executat o treime din pedeapsa de patru ani de închisoare, în urma unei decizii a Tribunalului Bucureşti. George Copos avae de executat patru ani de închisoare, după ce Tribunalul Bucureşti a decis contopirea condamnărilor primite în dosarele “Loteria I” şi cel privind transferurile de jucători. În momentul în care a primit această pedeapsă, Copos se afla încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde executa pedeapsa de trei ani şi opt luni de închisoare primită în dosarul transferurilor de jucători.

În primul dintre dosare, Copos era acuzat că a făcut afaceri “profitabile” cu Loteria Română, în urma cărora a adus un prejudiciu statului de peste un milion de euro. Mai exact, omul de afaceri nu şi-a plătit obligaţiile fiscale, el ascunzând faptul că deţine 38 de spaţii comerciale, prin aşa-zisa vânzare a acestora către Compania Naţională Loteria Română. În cel de-al doilea dintre dosarele în care a fost condamnat la închisoare cu executare, în 4 martie 2014, George Copos a fost găsit vinovat de implicarea în efectuarea de tranzacţii ilegale în cazul transferurilor unor fotbalişti către cluburi din străinătate.

Veselia lui George Copos poate veni şi după ce afacerile sale au început din nou să prospere. Potrivit presei de specialitate, în anul 2017,  lanţul de cofetării ANA Pan a avut afaceri de 25,5 milioane de lei, în creştere cu 16% faţă de anul anterior, şi estimează şi pentru 2018 o creştere similară. Mai mult, la sfârşitul anului trecut George Copos a vândut una dintre proprietăţile sale imobiliare cele mai de preţ. Este vorba despre hotelul Astoria din Eforie, pentru care a primit 2 milioane de euro. Banii i-a folosit pentru modernizarea Hotelului Europa, din aceeaşi staţiune. De asemenea, în noiembrie 2019 ar trebui să fie gata şi blocul turn Ana Tower, o investiţie uriaşă a lui Copos în apropiere de Casa Presei Libere din Capitală. Turnul va avea 24 de etaje şi îl va costa pe omul de afaceri 50 de milioane de euro. Clădirea va fi folosită ca spaţiu de birouri, iar Copos a vândut deja o mare parte din locuri.

Tags: