George Copos, despre excluderea Rapidului din Liga 1: “Am plîns de durere!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
21/07/2016, 15:17
George Copos, despre excluderea Rapidului din Liga 1: “Am plîns de durere!”

George Copos, fostul finanţator al echipei din “Giuleşti”, a vorbit despre falimentul Rapidului, dar şi despre deczia oficialilor Ligii Profesioniste de Fotbal de a exclude formaţia din sezonul următor al Ligii 1.

“Mă daore sufletul pentru ce se întîmplă la Rapid, am plîns de durere alături de muncitorii de pe şantier acum cînd am aflat. Rapid a fost ca un copil crescut de mine.

Mi s-a întîmplat cea mai mare nenorocire a vieţii mele, deşi am investit peste 32 de milioane de euro la Rapid”, a spus Copos pentru ProTV.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali a dezvăluit cum l-a transferat pe Alexandru Stan. “Am zis că-l iau împrumut o săptămână şi îl trimit înapoi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×