Sport

George Copos diseacă intrarea lui Dan Șucu în acționariatul Rapidului: ”Este un adevărat campion”

Dan Șucu a devenit co-acționar la Rapid alături de Victor Angelescu, iar fostul patronul ” vișiniilor”, George Copos, crede că acest lucru va aduce numai lucruri bune în Giulești.
25.05.2022 | 17:03
George Copos diseaca intrarea lui Dan Sucu in actionariatul Rapidului Este un adevarat campion
Dan Șucu a devenit co-acționar la Rapid alături de Victor Angelescu, iar fostul patronul ” vișiniilor”, George Copos, crede că acest lucru va aduce numai lucruri bune în Giulești. Sursă foto: Facebook FC Rapid 1923
ADVERTISEMENT

Omul de afaceri care a decis să vină alături de Rapid a fost prezentat oficial și a anunțat că bugetul echipei pentru sezonul viitor va fi de 7.000.000 de euro.

Reacția lui George Copos după implicarea lui Dan Șucu la Rapid

Rapid a fost foarte aproape în primul sezon de la revenirea în Casa Pariurilor Liga 1 de a se bate pentru un loc de cupe europene, dar acum, odată cu sosirea lui Dan Șucu, acest lucru pare mult mai viabil, iar George Copos știe cât de mult vor avea de câștigat giuleștenii.

ADVERTISEMENT

”Venirea lui Dan Şucu? Este foarte bine pentru Rapid, chiar mă bucur foarte mult pentru această mişcare. Le urez multă baftă şi să realizeze tot planul pe care şi l-au propus. Dan este un adevărat campion, vă asigur, iar Rapid are de câştigat.

Este un om căruia îi place sportul şi mi-aş dori ca echipa să aibă succes. Rapid are un stadion extraordinar, chiar dacă destul de mic, şi alături de cei care iubesc echipa pot realiza lucruri importante”, a declarat Copos, pentru digisport ro.

ADVERTISEMENT

Noul acționar de la Rapid, contre cu Neluțu Varga

Dan Șucu, în vârstă de 58 de ani, este unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din țara noastră, el deținând compania Mobexpert. În același timp, el este jurat și investitor la emisiunea ”Imperiul Leilor” de la Pro TV.

La prima sa conferință în calitate de acționar la Rapid, el le-a transmis suporterilor rapidiști și opiniei publice că nu va lua decizii din punct de vedere sportiv, dar va conduce clubul din punct de vedere administrativ și al business-ului.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu crede cu tărie că administrația locală și centrală nu trebuie să finanțeze decât sportul de masă, nu cel de performanță și a lansat critici dure pentru Neluțu Varga și implicarea guvernului Ungariei la Sepsi OSK.

Dan Şucu, provocat încă din prima zi în fotbal

Omul de afaceri nu crede că politicul ar trebui implicat la fotbal și este foarte preocupat de copii și juniori și își dorește ca Rapid să devină o forță și la nivel de academie. El s-a arătat dezamăgit de de situația dezastruoasă din fotbalul românesc la acest capitol.

ADVERTISEMENT

Încă din ziua în care a fost anunțat ca fiind co-acționar la Rapid, Dan Șucu a fost luat în primire de un nume important din fotbal. Fostul internațional Basarab Panduru este de părere că afaceristul nu va reuși să scoată bani de la gruparea din Giulești.

ADVERTISEMENT