Dezvăluire surpriză: "M-a sunat Copos beat. A spus că revine la Rapid"

George Copos, Rapid, FCSB, Gigi Becali

George Copos a plecat de la Rapid în anul 2013, însă Gigi Becali a declarat că este aproape să preia din nou clubul din Giuleşti cu care are planuri mari.

Gigi Becali a dezvăluit că George Copos îşi pregăteşte revenirea la Rapid. În acest moment, Academia Rapid joacă în Liga a IV-a fiind în aceeaşi serie cu CSA Steaua, însă nu a obţinut personalitate juridică şi nu are dreptul de a evolua la barajul din Liga a IV-a. Cu toate acestea, patronul Stelei dezvăluie că George Copos va reveni în Giuleşti şi va pune umărul la revenirea echipei în prim plan:

"Copos s-a retras, dar va reveni la Rapid, veţi vedea. Borcea va reveni. Copos m-a sunat într-o noapte. Era beat. Era cu 2 reprezentanţi ai Rapidului şi cu primarul de la sectorul 1, Gherasim, cum îl cheamă... Şi ce căutau seara la ora aia dacă nu să pună asta la cale? 

Rapid, în faliment în 2016 

M-a asigurat, el Copos, să stau liniştit, că CSA-ul nu va promova anul ăsta. Înseamnă că se implică şi el cu bani. Am vorbit şi cu Daniel Niculae, că era şi el la masă, când era Copos cherchelit. Niculae m-a asigurat, că la final, pe teren vom fi în faţa lor ca puncte, că sunt mai buni ca ei", a spus Gigi Becali la o televiziune de sport. 
 
George Copos a plecat de la Rapid în anul 2013, iar echipa a intrat în faliment în anul 2016. La începutul actualei stagiuni, primăria sectorului 1 a înfiinţat noul club Academia Rapid după ce a închiriat sigla şi marca.