Fotbal intern

George Copos se implică în lupta împotriva coronavirus: „E zgârcit, dar e un om bun”

20.03.2020 | 20:34
George Copos se implica in lupta impotriva coronavirus E zgarcit dar e un om bun
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit că George Copos, fostul patron al clubului Rapid, l-a contactat pentru a se interesa cum poate contribui la îmbunătățirea condițiilor din spitalele din România, în contextul epidemiei de coronavirus.

George Copos donează pentru spitale

După Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Gigi Becali sau Cosmin Olăroiu, George Copos este hotărât să se implice în lupta împotriva coronavirusului în România.

ADVERTISEMENT

Fostul patron al Rapidului l-a contactat pe Gigi Becali pentru a se interesa de modul în care poate ajuta spitalele din România, prin achiziționarea echipamentelor necesare în această perioadă.

Copos m-a sunat că ar vrea să cumpere şi el. ‘Bine, mă, sună-mă mâine, că dacă vrei să cumperi îţi dau eu, ştiu eu de unde să cumperi’. Văd că nu a sunat. George e zgârcit, dar e om bun.

ADVERTISEMENT

Atât de bun este încât a învins zgârcenia, mă gândeam ieri. E greu să învingi zgârcenia, pentru că el are o zgârcenie de aia, bolnăvicioasă. Şi a învins-o, bravo lui!”, a declarat Gigi Becali.

Cât a donat patronul FCSB

Gigi Becali a recunoscut că a donat aproximativ 100.000 de euro către Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş și urmează să contribuie financiar și la dotarea suplimentară a Spitalului din Rădăuți.

ADVERTISEMENT

Dacă va mai fi nevoie şi în altă parte în Bucureşti sau în ţară, voi ajuta. Îi ajut, ce să fac cu banii? Oamenii sunt bolnavi. Am investit până acum 100.000 de euro la Matei Balş de când cu virusul ăsta.

Doar la Spitalul Matei Balş am dat până acum. Dar m-a sunat cineva de la Spitalul din Rădăuţi şi voi duce vineri şi acolo. Am dat şi mese, şi scaune. Spuneau oamenii că nu mai au unde să să stea.

ADVERTISEMENT

Făceau teste şi stăteau în picioare. Am dus o sută de scaune şi nu ştiu câte mese şi paturi. Am dat şi 40 de televizoare, telefoane. Am dat vreo 13.000 de euro doar pentru calculatoare şi 20.000 de euro pentru un mare scanner”, a transmis patronul FCSB la TV Antena 3.

ADVERTISEMENT