Fotbal international

George Copos și Dani Coman, invitații lui Răzvan Lucescu, la derby-ul PAOK – Olympiakos

11.02.2019 | 16:15
George Copos si Dani Coman invitatii lui Razvan Lucescu la derbyul PAOK  Olympiakos

Răzvan Lucescu a reușit o victorie extrem de importantă cu PAOK Salonic, în compania celor de la Olympiakos Pireu, scor 3-1, după golurile înscrise de Vierinha, Diego Biseswar și Chuba Akpom, respectiv Daniel Podence. Victoria lui Lucescu a însemnat faptul că echipa sa s-a distanța la 9 puncte în fruntea clasamentului, cu 10 etape înainte de finalul sezonului. La acest meci, Răzvan Lucescu a avut și oaspeți de seamă. El i-a avut în tribune pe George Copos și pe Dani Coman.

Cei doi se pare că i-au ținut noroc lui Răzvan Lucescu în derby-ul Greciei. Dani Coman a fost portar la echipa „UEFAntastică” a Rapidului cu care Răzvan Lucescu a ajuns până în sferturile de finală ale Europa League, în sezonul 2005/2006. În prezent, Coman este președintele clubului de primă divizie, Astra Giurgiu. De partea cealaltă, patronul echipei de atunci, George Copos, a avut mai degrabă o prezență discretă, după ce a fost eliberat după condamnarea în „Dosarul Transferurilor”.

George Copos și Dani Coman, suporteri de lux la derby-ul PAOK – Olympiakos

Imediat după partida disputată duminica seara, cei trei au publicat o fotografie împreună de la unul dintre cele mai prestigioase restaurante din Salonic. După meciul câștigat cu Olympiakos și care îi asigură într-o proporție importantă titlul, Răzvan Lucescu s-a arătat extrem de încântat de victorie, dar și de atmosfera de pe stadion:

Răzvan Lucescu, victorie extraordinară în derby-ul PAOK-Olympiakos

„La stadion a fost incredibil. A depășit orice limită. Fantastic! O victorie imensă pentru noi, dar mai sunt multe etape. Trebuie să fim atenți. Am un grup extraordinar. Jucători care știu ce vor. S-a creat o reacție perfectă între ei. Cei de la Olympiakos au încercat să creeze o presiune foarte mare. Au presă bună în Atena. Au vrut să creeze impresia că sunt cea mai bună echipă. Dar am controlat jocul de la un cap la altul. Totul datorită grupului, un grup formidabil. Sunt două zile de liniște, iar apoi trecem la treabă. Le-am spus băieților că sunt formidabili, dar să fie atenți”, a spus Răzvan Lucescu, la sfârșitul partidei dintre PAOK și Olympiakos.