Video! Acuzaţii grave după Gaz Metan – Poli Timişoara! ”Ori e prostie, ori rea intenţie, nu are ce căuta în arbitraj!”

Filon Stan   
in Fotbal intern
09/04/2018, 19:10
Video! Acuzaţii grave după Gaz Metan – Poli Timişoara! ”Ori e prostie, ori rea intenţie, nu are ce căuta în arbitraj!”

Gaz Metan Mediaş – ACS Poli Timişoara s-a terminat la egalitate, scor 1-1, dar imediat după fliuerul de final, au apărut reproşurile la adresa centralului George Găman.

Acesta este acuzat că nu a acordat două lovituri de penalty clare! Mai întâi, Maxi Oliva de la oaspeţi a fost trântit în careu de Sârghi. Penalty clar! Găman a acordat însă corner!  Imediat după intrarea lui Manole, medieşeanul a fost împins în careu de Oliva (minutul 69), dar nici de această dată centralul nu a acordat lovitură de pedeapsă. 

Birlică tună şi fulgeră! ”Nu are ce căuta în arbitraj”

După încheierea partidei, Radu Birlică, preşedintele lui ACS Poli Timişoara, l-a criticat dur pe arbitrul craiovean, despre care spune că trebuie retrogradat! “Este inadmisibil ca un arbitru FIFA să arbitreze într-o astfel de manieră un meci decisiv pentru rămânerea în Liga 1. Ar trebui retrogradat imediat din elita arbitrilor. Atât timp cât două milioane de telespectatori văd penalty clar, iar el nu vede de la patru metri distanţă, e clar că nu are ce căuta! Jucătorii muncesc zi de zi la antrenamente, iar el se joacă cu soarta lor şi a familiilor lor. Mi se pare un arbitraj extrem de urât. Ori e o manieră şmecherească, ori e prostie, ori e rea intenţie, iar în acest caz considerăm că nu are ce căuta în arbitraj!”, a declarat pentru gsp.ro Radu Birlică. Vezi AICI faza controversată!

Închide ×