Carousel hot news

Un internaţional român a semnat cu AS Roma. Italienii mai vor şi un fost jucător antrenat de Dică

George Ganea, fiul lui Ionel Ganea, va juca din sezonul viitor la echipa de tineret a celor de la AS Roma. Atacantul de 18 de ani a fost transferat de la juniorii lui Virtus Lanciano. Transferul...
Autor: Razvan Nicolae | 10.07.2017 | 16:14
Un internaţional român a semnat cu AS Roma. Italienii mai vor şi un fost jucător antrenat de Dică

George Ganea, fiul lui Ionel Ganea, va juca din sezonul viitor la echipa de tineret a celor de la AS Roma. Atacantul de 18 de ani a fost transferat de la juniorii lui Virtus Lanciano. Transferul jucătorului român a fost anunţat luni de site-ul tuttomercatoweb.com, iar jurnalistul italian Gianluca Di Marzio a anunţat că formaţia din capitala Italiei mai vrea să transfere un fotbalist român.

Ganea a evoluat în sezonul 2015-16 pentru Rapid Bucureşti, reuşind să marcheze 3 goluri în 13 partide. În vara lui 2016 a fost transferat de Virtus Lanciano, unde a evoluat la echipa de juniori. În cele 24 de meciuri jucate pentru juniorii lui Virtus, atacantul de 18 ani a marcat 6 goluri în 24 de meciuri.

Este o şansă pentru mine să fiu aici. M-am bucurat când am auzit că cei de la Entella m-au dorit. Am semnat un contract pe un an, cu drept de prelungire, dar pot semna cu altă echipă în cazul în care există o altă ofertă, dar trebuie să fie clubul de acord. Au scouteri, m-au urmărit la meciuri şi, printr-un agent care mă reprezintă, m-au contactat şi mi-au spus că au nevoie de mine la echipă. Au fost şi părinţii mei la discuţii, clubul trebuia să vorbească şi cu ei înainte să semnez”, declara George Ganea în momentul în care a semnat cu Virtus.

Conform jurnalistului italian Gianluca Di Marzio, AS Roma îl urmăreşte şi pe Andrei Truşescu. Fundaşul stânga de 18 ani este legitimat la SCM FC Argeş şi este internaţional de juniori, având 5 meciuri la echipa naţională a României U18. În prezent, la AS Roma joacă Bogdan Lobonţ, portarul fiind la al 9-lea sezon în tricoul capitolinilor. În această vară, romanii l-au vândut pe Ionuţ Popa la Alessandria.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!