Sport

George Ganea, super afacere pentru FC Argeș. Suma pe care trebuie să i-o plătească lui Hagi pentru un transfer definitiv. Exclusiv

FANATIK a aflat în exclusivitate suma pe care FC Argeș trebuie să o plătească în vară pentru un transfer definitiv al lui George Ganea de la Farul Constanța.
04.03.2022 | 15:09
George Ganea super afacere pentru FC Arges Suma pe care trebuie sa io plateasca lui Hagi pentru un transfer definitiv Exclusiv
George Ganea a reușit primul gol în tricoul lui FC Argeș, în meciul cu FCSB și este evaluat conform Transfermarkt la 400.000 de euro. Sursă foto: Site oficial FC Argeș
ADVERTISEMENT

George Ganea a reușit primul gol în tricoul lui FC Argeș, iar președintele piteștenilor, Jean Vlădoiu, are mare încredere că atacantul de 23 de ani poate deveni golgheterul echipei.

George Ganea, arma secretă a lui FC Argeș? „Va fi golgheterul echipei!”

FANATIK a aflat în exclusivitate suma pe care trebuie să o plătească argeșenii în vară pentru un transfer definitiv al fotbalistului care a reușit să marcheze în poarta FCSB-ului, golul care îi ține pe alb-violeți în cursa pentru playoff.

ADVERTISEMENT

FC Argeș va trebui să plătească 150.000 de euro pentru transferul definitiv al lui George Ganea, lucru confirmat și de președintele clubului, Jean Vlădoiu: „Da, așa este. Trebuie să plătim 150.000 pentru un transfer definitiv în vară. Sunt ferm convins că FC Argeș îl va cumpăra definitiv. Cel mai mare cadou pentru mine a fost acest copil, George Ganea”, a declarat Jean Vlădoiu în exclusivitate pentru FANATIK.

George Ganea a ajuns la FC Argeș sub formă de împrumut, după ce argeșenii au vrut să îl aducă pe Gabi Iancu, însă atacantul a semnat cu Farul Constanța: „Noi l-am așteptat pe Gabi Iancu, însă ni s-a dat această posibilitate”.

ADVERTISEMENT

George Ganea a spart gheața și a reușit primul gol la FC Argeș, chiar împotriva FCSB-ului: „Are niște calități extraordinare!”

George Ganea a jucat deja patru meciuri în Casa Pariurilor Liga 1 pentru FC Argeș și a reușit să marcheze primul gol pentru piteștenii în victoria uriașă cu 1-0 în fața FCSB-ului, în urma unei gafe uriașe a lui Andrei Vlad.

„Eu îmi pun mari speranțe în Dobroslavevici și George Ganea. Eu îl văd pe copilul ăsta că va fi următorul golgheter al lui FC Argeș! Are niște calități extraordinare! Repet, pentru mine a fost un mare cadou că am reușit să aduc copilul ăsta”. 

ADVERTISEMENT

„Este un copil care mie îmi place foarte mult și la 22 de ani să găsim un asemenea fotbalist… Are nevoie să joace și de puțin timp să marcheze și să se decătușe. Nu îmi fac probleme că va marca multe goluri la FC Argeș. Sperăm să îl avem în continuare pe Ganea”, a mai declarat președintele lui FC Argeș pentru site-ul nostru.

George Ganea a jucat 18 meciuri în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1 și a marcat trei goluri și este evaluat conform Transfermarkt la 400.000 de euro. Atacantul se mai află sub contract cu Farul Constanța în vara lui 2024.

ADVERTISEMENT