Life

George Ivașcu, dezvăluiri din perioada în care soția a divorțat de el: “Am aflat din presă”

George Ivașcu a făcut dezvăluiri despre perioada în care soția a divorțat de el, acum mulți ani. Actorul a aflat această informație din presă.
28.10.2022 | 12:31
George Ivascu dezvaluiri din perioada in care sotia a divortat de el Am aflat din presa
George Ivașcu și soția lui, Alice Barb, au fost divorțați o perioadă. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

George Ivașcu a vorbit despre perioada în care soția lui a divorțat de el, iar actorul a aflat acest lucru din presă. Ulterior, cei doi s-au împăcat.

George Ivașcu și soția lui au fost divorțați, iar actorul a aflat din presă

Actorul a divorțat de soția lui, Alice Barb, cu mulți ani în urmă, atunci când punea bazele Teatrului Metropolis din București. 

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv, George Ivașcu petrecea foarte puțin timp alături de familie, din cauza programului încărcat, așa că nu a știut de faptul că soția sa avea de gând să depună actele de divorț.

Atunci când Alice a decis să divorțeze, George Ivașcu a aflat din presă. Într-o zi, actorul s-a trezit cu telefoane din partea diferitelor publicații, iar inițial a crezut că totul este o glumă.

ADVERTISEMENT

“Teatrul Metropolis a intervenit în viața mea. Îmi dedicasem tot timpul într-o perioadă dificilă a soției mele, Alice. Vorbim de anul 2008. Eu petreceam foarte mult timp la teatru.

Într-o duminică mă trezesc cu un telefon și mi s-a spus ‘Știți că aveți înfățișare la tribunal. Care este motivul despărțirii? Nu știați că soția a depus actele de divorț?’.

ADVERTISEMENT

Eu credeam că e o glumă. Eram în drum spre casă, mă pregăteam să o iau pe Alice”, a povestit actorul în cadrul podcastului La Mijloc, găzduit de Codin Maticiuc.

Cu toate că Alice deja înaintase actele, cei doi nu voiau, de fapt, să divorțeze, însă au fost nevoiți să se prezinte la tribunal și să finalizeze procesul, din moment ce soția actorului este genul de persoană care vrea să ducă lucrurile la bun sfârșit.

ADVERTISEMENT

Cei doi chiar au angajat același avocat, mai ales că George Ivașcu nu era deloc pregătit pentru proces. În cele din urmă, divorțul a fost pronunțat.

“Eu nu eram pregătit cu avocat, cu nimic. Am angajat același avocat. Ea e ardeleancă și trebuie să finalizeze lucrurile.

Am fost primii care au mers de mână la divorț. Asta a fost, s-a pronunțat divorțul.”, a continuat actorul.

La doar o lună de când au divorțat, cei doi s-au împăcat, apoi s-au recăsătorit.

Alice Barb a vorbit despre relația cu George Ivașcu

În 2016, în cadrul unui interviu, Alice Barb a vorbit despre relația cu George Ivașcu. Cei doi se respectă foarte mult și vorbesc “frumos” unul cu celălalt în fiecare zi.

După mai bine de 20 de ani împreună, Alice a declarat că îl admiră pe partenerul ei de viață la fel de mult. Cei doi își spun mereu “te iubesc” și se strigă pe numele de alint.

Mai mult, după ce au fost divorțați, cei doi nu s-au mai certat, ci au încercat să-și rezolve neînțelegerile altfel.

“Noi reușim să mergem mai departe și pentru faptul că atunci când, spre exemplu, avem probleme, nu ne mai certăm. Pur și simple se duce fiecare în camera lui și stăm până ne trece.

Și atunci nu ne spunem vorbe urâte pentru că peste ele e foarte greu să trecem, nu gândim urât, nu facem nimic ce n-ar mai putea să ierte partenerul.

Așteptăm să treacă și când ne-a trecut, ne reîntâlnim și mergem mai departe știind că și greutățile fac parte din viață și dau farmec momentelor de fericire, altfel n-am avea cu ce să le comparăm.

Pe urmă, nu suntem invidioși unul pe celălalt, suntem parteneri, spunea regizoarea în 2016, potrivit revistatango.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: