Carousel hot news

George Maior: Relaţia strategică cu SUA este “o chestiune vitală”

Ambasadorul României la Washington, George Maior, a calificat marţi vizita premierului Dacian Cioloş în Statele Unite ale Americii drept "un pas foarte important în evoluţia" parteneriatului...
25.05.2016 | 15:40
George Maior: Relaţia strategică cu SUA este
ADVERTISEMENT

Ambasadorul României la Washington, George Maior, a calificat marţi vizita premierului Dacian Cioloş în Statele Unite ale Americii drept “un pas foarte important în evoluţia” parteneriatului strategic al României cu SUA.

“Consider că această vizită a putut prilejui aprofundarea unor teme importante actuale ale acestui parteneriat, fie că vorbim de securitatea României, fie că vorbim de relaţia economică dintre SUA şi România. Au fost întâlniri foarte importante, care au ocazionat discuţii consistente pe toate aceste teme. Cred că putem afirma fără a exagera că a fost un pas foarte important înainte în evoluţia acestui parteneriat, care nu este un element static în politica noastră externă şi de securitate. Îi mulţumesc domnului premier pentru felul în care a abordat probleme stringente ale relaţiilor bilaterale dintre România şi SUA în acest context”, a afirmat Maior, la o întâlnire cu comunitatea românească din zona Washingtonului, la care a fost prezent, la invitaţia ambasadei, premierul Dacian Cioloş.

ADVERTISEMENT

Sursa: RomâniaTV.net

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri