Life

George Mihăiță, dezvăluiri despre marii actori ai României! Ce spune despre regretatul Toma Caragiu

George Mihăiță a făcut dezvăluiri despre colegii lui de scenă. Actorul a mărturisit într-un interviu, care este personajul care l-a influențat în cariera lui.
31.07.2022 | 18:24
George Mihaita dezvaluiri despre marii actori ai Romaniei Ce spune despre regretatul Toma Caragiu
George Mihăiță vorbește despre colegii lui. Sursa foto: Facebook, fotomontaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Actorul George Mihăiță joacă în serialul „Clanul”, difuzat din toamnă la postul PRO TV. Producătorii i-au acordat rolul principal, cel al unui lider al unei grupări mafiote. Personajul respectiv poartă numele de „Bebe Măcelaru”. El a dezvăluit cine l-a influențat în cariera lui.

George Mihăiță, dezvăluiri despremarii actori

George Mihăiță are o vastă experiență în teatru și film. Actorul de comedie susține că a fost influențat în cariera lui de un titan al teatrului, regretatul Toma Caragiu. Acesta vorbește și despre alți colegi de scenă precum Marcel IUreș sau Maia Morgenstern.

ADVERTISEMENT

„Cine m-a influențat pe mine? Toma Caragiu, aș putea spune, apoi Horațiu Mălăele, Lucian Giurghescu, regizorul și directorul Teatrului de Comedie.

Marcel Iureș, dacă e să vorbesc și de prieteni, Maia Morgenstern. Mircea Diaconu, colegul meu de clasă, mă uitam și mă uit la filmele lui cu aceeași bucurie cu care mă uitam și atunci, poate bucurie mai mare, acum cu trecerea anilor.

ADVERTISEMENT

Dar am avut șansa, cum spuneam, Pavel Bartoș, m-am întîlnit odată cu el: «Băi, ce norocos ai fost, cu câți regizori mari ai putut să lucrezi!». Să zic Silviu Purcărete, pentru mine Silviu, Horațiu, Cătălina Buzoianu, Sandu Dabija și înainte de 1989, Lucian Giurchescu!”, a declarat maestrul George Mihăiță pentru cancan.ro.

„Am avut șansa să fim văzuți!”

George Mihăiță a mai vorbit și despre aspectele ce țin de generația tânără a artiștilor. Actorul face și o paralelă cu ceea ce se întâmpla înainte de 1989, când actorii deveneau cunoscuți odată cu aparițiile la televiziune: „Sunt actori foarte foarte buni și acum. N-au, însă, posibilitatea să fie văzuți, cum am fost noi.

ADVERTISEMENT

Păi și Dem Rădulescu și Toma Caragiu, chiar și eu, noi am făcut multă televiziune înainte de 1989. Și erai văzut și automat deveneai cunoscut. Eu am fost, de exemplu, mulți ani la rând, în juriu la Gala Hop, a tinerilor actori. Ce mulți buni!”

Despre colegii din Clanul

George Mihăiță a vorbit și despre colega lui de platou din serialul „Clanul”, de la Pro TV, nimeni alta decât tânăra artistă Theo Rose, despre care actorul are doar vorbe bune:

ADVERTISEMENT

„Theo Rose s-a născut cu talent actoricesc. E fata mea în film, Jojo este nevastă-mea în film și toate scenele noastre merg ca unse.

Bineînțeles că venim cu textul învățat, dar mă surprinde Theo, mă surprinde ce reacții are, de actor actor, cu a mare. Și cum spunea și regizorul, dă bine și pe ecran, ca actriță!”, a mai punctat actorul George Mihăiță.

ADVERTISEMENT
Tags: