Life

George Mihăiță, după primele cinci episoade filmate pentru serialul „Clanul”: „Nu am schimbat niciun cuvânt”

George Mihăiță a dezvăluit cum decurg filmările de la serialul „Clanul”, pentru care s-au filmat deja 5 episoade cap-coadă. Ce spune îndrăgitul actor despre rolul său?
25.07.2022 | 13:41
George Mihaita dupa primele cinci episoade filmate pentru serialul Clanul Nu am schimbat niciun cuvant
George Mihăiță, actor în serialul „Clanul” de la PRO TV. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Actorul George Mihăiță este extrem de entuziasmat datorită proiectului „Clanul”, pentru care s-au filmat deja cinci episoade.

S-au filmat primele 5 episoade din serialul Clanul. George Mihăiță joacă rolul unui mafiot

Acesta a vorbit despre rolul său, un personaj cu care s-a mai întâlnit în cariera sa teatrală. Pentru Mihăiță nu este ceva nou să intre în pielea unui miliardar, însă cel pe care îl vom vedea din toamnă la PRO TV are câteva elemente în plus față de rolurile jucate de îndrăgitul artist până acum.

ADVERTISEMENT

Mihăiță se declară satisfăcut de munca în echipă, ba chiar spune că este una din puținele echipe din care a făcut a simțit armonia încă de la bun început.

„Am lucrat și cu alte echipe. Aici e o echipă atât de omogenă, cu atât de mult bun simț cum rar am întâlnit. Scenariul e foarte bine scris.

ADVERTISEMENT

Ce am filmat până acum, aproape 5 episoade, eu nu am schimbat niciun cuvânt. E vorbit. E foarte vorbit. Ceea ce se va simți se va vedea la public”, a declarat George Mihăiță într-un interviu pentru pagina de Youtube a PRO TV.

Totodată, actorul a zis că a ajuns la vârsta la care nu crede că mai poate fi schimbat sau marcat de vreun personaj: „Tot Mihăiță mă duc după ce am plecat de aici”.

ADVERTISEMENT

Theo Rose, fata lui Mihăiță; Codin Maticiuc, mâna sa dreaptă

Actorul îl interpretează în producția de la PRO TV pe Bebe Măcelaru, un bărbat familist, dar cu strânse legături cu o organizație mafiotă. Scenariul a fost adaptat după unul turcesc, inspirat de serialul „Icerde” creat la Istanbul.

În serialul de la PRO, Theo Rose joacă rolul fetei lui Bebe Măcelaru. Cântăreața este o tânără avocată în film pe nume Eva Maximilian. Aceasta va avea un cuvânt greu de spus în desfășurarea acțiunii.

ADVERTISEMENT

George Ivașcu și Codin Maticiuc sunt alte două nume prezente în serial. Ei vor fi locotenenții lui George Mihăiță. Sunt, practic, oamenii pe care mafiotul se va baza în orice moment.

Din distribuție mai fac parte Mădălina Craiu (serialul „Ruxx” de pe HBO Max), Denis Hanganu, Cătălina Grama (Jojo), Marian Olteanu și Șerban Pavlu, printre alții.

ADVERTISEMENT