Fotbal intern

George Ogăraru a anunțat revenirea lui Sânmărtean în Ghencea: „Vrea să colaboreze cu noi”

21.01.2021 | 23:12
George Ogararu a anuntat revenirea lui Sanmartean in Ghencea Vrea sa colaboreze cu noi
ADVERTISEMENT

George Ogăraru a vorbit despre planurile de viitor ale lui CSA Steaua, iar fostul fundaș al „roș-albaștrilor” a anunțat că Lucian Sânmărtean e aproape de o revenire în Ghencea.

Ogăraru a vorbit și despre primul meci care s-ar putea juca pe noua arenă, pe care o descrie ca fiind „spectaculoasă”.

ADVERTISEMENT

Totodată, acesta își dorește să trimită antrenori în Olanda, pentru ca aceștia să învețe tacticile batavilor și cum ar trebui gestionat și gândit un centru de copii și juniori.

George Ogăraru anunță revenirea lui Sânmărtean în Ghencea

George Ogăraru a dezvăluit că Lucian Sânmărtean este aproape de o revenire în Ghencea, fostul mijlocaș al FCSB-ului exprimându-și dorința de a colabora cu CSA Steaua:

ADVERTISEMENT

„Săptămâna trecută am avut o întâlnire cu Lucian Sânmărtean, care vrea să colaboreze cu noi. E foarte important că sunt mulți oameni care vor să colaboreze cu noi”.

„Îmi doresc să duc antrenori în Olanda, la Ajax, să vadă cum stau lucrurile, să ia din know-how și să implementeze mai departe lucrurile”, a mai spus Ogăraru în cadrul emisiunii „DigiSport Special”, de la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Primul meci pe Ghencea se va juca abia în vară

George Ogăraru a vorbit și despre primul meci care se va juca pe noul stadion „Ghencea”, însă evenimentul așteptat de fani se va desfășura abia în vară, după spusele oficialului stelist.

„Primul meci pe Ghencea cred că se va juca în vară. Stadionul e ’It s amazing’, ca să îl parafrazez pe Ilie Dumitrescu. Nu e Național Arena, dar e spectaculos.

ADVERTISEMENT

„Steaua atrage și va atrage mereu suporteri, care vor veni și vor fi lângă această echipă indiferent de situație”, a mai spus George Ogăraru.

Ultimul meci al lui Sânmărtean pe Ghencea a fost în tricoul FCSB-ului

Lucian Sânmărtean a jucat pe Ghencea în perioada 2014-2015, atunci când îmbrăca tricoul celor de la FCSB. În 42 de meciuri pentru FCSB, Sânmărtean a înscris 9 goluri și a oferit 19 pase decisive, fiind unul dintre cei mai buni fotbaliști ai echipei.

Ultimul meci în Ghencea a lui Lucian Sânmărtean a fost pe 7 decembrie 2014, într-un duel cu Poli Iași, 1-0, celebra partidă în care FCSB a jucat cu bandă adezivă pe stemă, după ce i-a fost interzisă folosirea mărcii Steaua și cu toate însemnele aferente.

În vara anului 2018, Lucian Sânmărtean s-a retras din fotbal, iar ultimul club la care a evoluat a fost FC Voluntari, în timp ce mijlocașul are cele mai multe meciuri jucate în carieră la FC Vaslui, și anume 148.

  • 40 de ani a împlinit Lucian Sânmărtean pe 13 martie
ADVERTISEMENT