Fotbal intern

George Ogăraru a fost ofertat de Gigi Becali înainte de Bogdan Vintilă: „A fost singura ofertă pe care aș fi vrut să nu o primesc!”

23.01.2020 | 20:30
George Ogararu a fost ofertat de Gigi Becali inainte de Bogdan Vintila A fost singura oferta pe care as fi vrut sa nu o primesc
ADVERTISEMENT

George Ogăraru, fostul fundaș al FCSB-ului, a mărturisit că a primit o ofertă de a antrena FCSB, înainte ca Bogdan Argeș Vintilă să fie numit noul antrenor al vicecampioanei României.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 3.15 este cota pentru „2”. Vezi aici toate cotele!


Greorge Ogăraru a fost ofertat de Gigi Becali

George Ogăraru a dezvăluit că a primit o singură ofertă de a antrena în prima ligă din România, iar aceasta a venit din partea lui Gigi Becali. Fostul fundaș al FCSB-ului a declarat că a fost singura ofertă pe care și-ar fi dorit să nu o primească.

ADVERTISEMENT

„Au fost oferte destul de interesante, nu ştiu dacă este potrivit să le spun acum… Şi surprinzătoare. Din zona tehnică, exclusiv, ca antrenor. Din prima ligă. Era singura ofertă pe care aş fi vrut să nu o primesc”.

„Am avut o propunere de la FCSB, de la domnul Becali. Şi la momentul respectiv eram sub contract cu Viitorul şi niciodată nu o să las ceva pentru a merge în altă parte. M-a dorit ca antrenor, înainte să fie pus Vintilă”, a mai declarat George Ogăraru.

ADVERTISEMENT

George Ogăraru a plecat de la Viitorul

FANATIK a aflat că George Ogăraru s-a certat cu Gică Hagi, iar demisia fostului fundaș al FCSB-ului, confirmă FANATIK. La aproape un an de când a fost numit responsabil de scouting și relații internaționale, George Ogăraru a renunțat la post.

„Începând de astăzi, domnul George Ogăraru nu mai este Directorul de Scouting și Relații Internaționale al FC Viitorul Constanța. A fost decizia personală a fostului internațional român de a nu mai continua activitatea la formația noastră.

ADVERTISEMENT

FC Viitorul Constanța îi mulțumește pentru contribuția pe care a avut-o la succesele echipei în anul 2019 și îi urează mult succes în continuare!”, s-a arătat într-un comunicat al Viitorului postat pe site-ul oficial.

  • 39 de ani a împlinit George Ogăraru pe 3 februarie
  • 12 prezențe în naționala României a avut George Ogăraru de-a lungul carierei
ADVERTISEMENT