Fotbal intern

George Ogăraru, atacat după ce a ales CSA Steaua: ”A fost plătit de Gigi Becali”

25.01.2021 | 11:43
George Ogararu atacat dupa ce a ales CSA Steaua A fost platit de Gigi Becali
ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist George Ogăraru a fost atacat de liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustață, după ce a ales să meargă la CSA Steaua în funcția de manager al clubului.

Ogăraru a evoluat timp de patru ani cu Gigi Becali pe post de patron, dar susține că nu a evoluat pentru alt club în afară de Steaua. El neagă legătura formației patronate de Gigi Becali cu această entitate.

ADVERTISEMENT

Fostul internațional și-a început munca la clubul Armatei la finalul anului trecut și vrea să pună în aplicare un proiect pe modelul celui de la Ajax Amsterdam, club care are cel mai bun Centru de Copii și Juniori din Europa.

După ce s-a dus la CSA Steaua, George Ogăraru e atacat de liderul galeriei FCSB

Faptul că a trădat clubul lui Gigi Becali și a acceptat oferta celor de la CSA Steaua l-a enervat pe liderul galeriei celor de la FCSB, Gheorghe Mustață, care i-a oferit o replică dură lui George Ogăraru.

ADVERTISEMENT

”Îl respectăm pe domnul Ogăraru. A jucat la Steaua, este stelist, dar mă surprinde… a uitat că a fost plătit de Gigi Becali. Ce face e de înțeles, își apără postul, își laudă șefii, e job-ul lui”, a declarat Mustață pentru postul Radio Sport 1.

Liderul fanilor FCSB a vorbit și despre posbilitatea echipei lui Becali de a juca în Ghencea: ”Dar, ce trebuie să știe toată lumea, inclusiv George Ogăraru, este că zeci de avocați ne-au spus că nu are nicio legătură faptul că ar există procese între noi și CSA și asta să ne împiedice să jucăm în Ghencea. Nici vorba de așa ceva”.

ADVERTISEMENT

”Păi, Gigi Becali avea proces cu CSA și avea contract și juca acolo. Ce lumea a uitat asta? Plătea cât toate cluburile la un loc și juca acolo, chiar dacă începuse deja procesul. Ei nu știu cum să mai apară în presă și au aruncat vrăjeala asta ieftină.

Nu are nicio legătură! Și îi mai asigur pe toți că în demersurile noastre aveam toată susținerea clubului, nu facem nimic fără susținerea clubului”, a mai spus Gheorghe Mustață.

ADVERTISEMENT

Suporterii rămași lângă clubul lui Gigi Becali cer ca echipa lor să primească dreptul de a evolua pe noul stadion din Ghencea. De cealaltă parte, reprezentanții Clubului Sportiv al Armatei susțin că doar ”militarii” vor juca pe noua arenă.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – FCSB: 9,50 este cota pentru „total goluri: 5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT