Fotbal intern

George Ogăraru își aduce aminte cu drag de „sfertul UEFAntastic”! „E un moment de referință în cariera mea!”

06.04.2020 | 20:50
George Ogararu isi aduce aminte cu drag de sfertul UEFAntastic E un moment de referinta in cariera mea
ADVERTISEMENT

George Ogăraru și-a adus aminte cu plăcere de „sfertul UEFAntastic” dintre Steaua și Rapid și a mărturisit că este un moment de referință în cariera sa.

George Ogăraru își amintește cu plăcere de „sfertul UEFAntastic”

George Ogăraru a povestit că cea mai frumoasă amintire a sa a fost sfertul de finală pe care Steaua l-a jucat împotriva Rapidului în Cupa UEFA: „Meciul cu Rapid va rămâne cea mai frumoasă amintire a mea, este un moment de referință în carieră.

ADVERTISEMENT

Totodată, rămâne un sezon senzațional pentru echipele românești. A fost o perioadă bună, în care echipele de tradiție erau în prim-plan pe scena fotbalului”.

„Performanța din meciul cu Rapid ne-a dat încrederea că suntem de neînvins, Middlesbrough era un adversar care nu ne speria. Din nefericire, meciul retur cu englezii ne-a dezamăgit cumplit.

ADVERTISEMENT

Mult timp nu ne-am dat seama ce am făcut greșit în acel meci și am rămas contrariat. Am învățat atunci că niciodată nu ești de neînvins și că până nu vezi trofeul pe masă nu au câștigat”, a mai spus George Ogăraru.

„E o dramă pentru un fotbalist tânăr să stea izolat”

George Ogăraru consideră că este o dramă pentru fotbaliștii tineri să stea în izolare: Este interesant să vedem ce se va întâmpla după această perioadă, s-a ajuns la un moment în care trebuie să te uiți în propria Academie, iar dacă nu ai avut un bun conducător în centrul Academiei, atunci va fi greu.

ADVERTISEMENT

Ajax spre exemplu e un club care și-a gestionat foarte bine situația și nu au fost nevoiți să reducă salariile jucătorilor.

Îmi doresc să fac față și în funcții administrative și ca antrenor și studiez de ceva vreme ce înseamnă să fi cu adevărat manager”.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că este o dramă pentru un fotbalist tânăr să stea izolat, mai ales din punct de vedere al nesiguranței și cred că e un discomfort foarte mare, dar îi încurajez să treacă peste și e un test de rezistență psihică pentru ei.

Neșu se gândește cum să adapteze fiecare mod în care să strângă fonduri și merge cu Dumnezeu înainte”, a mai spus George Ogăraru.

ADVERTISEMENT