Sport

George Ogăraru a explicat „retrogradarea” sa la CSA Steaua. Care este noua funcţie şi cine îl înlocuieşte

George Ogăraru nu mai este managerul secţiei de fotbal de la Clubul Sportiv al Armatei, urmând să preia o funcţie inferioară.
14.07.2021 | 21:50
George Ogararu a explicat retrogradarea sa la CSA Steaua Care este noua functie si cine il inlocuieste
ADVERTISEMENT
14-07-2021
18:46

George Ogăraru a lămurit situația privind „retrogradarea” sa de la CSA Steaua

George Ogăraru a explicat schimbarea atribuțiilor sale în cadrul CSA Steaua: „E o schimbare de poziții, ce a fost mai greu s-a făcut, cu tot cu promovarea, apoi a fost organizarea evenimentului, care a fost un succes.

Ținta principală e transformarea unui centru puternic al Academiei de Fotbal. Au fost 6 luni grele, în care am încercat să cuprind și evenimentul, și centrul de copii și juniori și promovarea.

Eu am mers și cu echipa mare și cu centrul de copii și juniori, dar am înțeles că e nevoie mare de mine la centrul de juniori și copii”.

„Ambele sunt importante, dar trebuie să le facem în paralel. Deciziile de schimbarea formei de organizare se iau la un nivel mult mai mare față de administrarea clubului, cred că se ia la nivelul ministerului.

Este momentul unei strategii pentru acel moment în care din punct de vedere organizatoric vei putea să promovezi.

Cu siguranță, cu noile reguli, cu acești juniori pe care trebuie să îi ai pe bancă, pentru că vedeți, că nu sunt mulți tineri de valoare în momentul de față.

Evenimentul a fost un succes, nu știm de ce a fost o problemă cu sonorizarea, dar va fi remediată. Toți foștii fotbaliști care au fost invitați, au fost foarte bucuroși și încântați de noul stadion”, a mai spus George Ogăraru, la TV DigiSport.

George Ogăraru a fost retrogradat de Clubul Sportiv al Armatei. Fostul internaţional a fost înlocuit din funcţia de manager al secţiei de fotbal, pe care a ocupat-o din noiembrie 2020.

George Ogăraru, înlocuit cu şeful de la tenis de masă şi rugby

Postul lui va fi ocupat de Bogdan Marinescu, cel care este manager la secţiile de tenis de masă şi rugby în cadrul aceluiaşi club, anunţă Asociaţia Steliştilor 1947, organizaţie apropiată de CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

George Ogăraru va coordona centrul de copii şi juniori din cadrul clubului militar. De altfel, fostul fundaş dreapta anunţase în urmă cu o zi faptul că prioritatea lui o vor reprezenta tinerele talente din club în perioada următoare, dar a omis să precizeze retrogradarea sa.

George Ogăraru, coordonator al centrului de copii şi juniori: „Am înțeles faptul că prioritatea nr. 1 este investiția în viitor“

„Prezent și viitor.

La aproape o săptămâna de la inaugurarea stadionului, încă mai primesc din partea suporterilor un feedback pozitiv în ceea ce privește atmosfera și importanța evenimentului în viața clubului.

ADVERTISEMENT

Vă mulțumim pentru prezență și pentru aportul adus de voi (n.r. – aportul vostru) și suntem siguri că efortul depus de noi, într-un timp scurt, a meritat. Un stadion plin, atât cât ne permit restricțiile, este mereu cheia succesului și este, mai presus de orice, mulțumire primită.

În următoarea perioadă, am stabilit, împreună cu conducerea clubului, să mă ocup, cu precădere, de centrul de copii și juniori al clubului Steaua. Am înțeles faptul că prioritatea nr. 1 este investiția în viitor.

ADVERTISEMENT

Nu voi înceta să ajut echipa mare, dar și pe colegii de la alte secții, în cazul în care va fi nevoie de mine.

Ca și în societate, o bază solidă în dezvoltarea pe termen lung, dezvoltare pe care, cu siguranță, ne-o dorim cu toții, trebuie să înceapă de la copii. Ei reprezintă viitorul secției de fotbal și cheia succesului pentru a readuce echipa acolo unde îi este locul.

ADVERTISEMENT

Vreau să putem promova juniori la echipa mare, să promovăm stelismul în rândul celor mici, atât în club, cât și cartierul Ghencea și, de ce nu?, să aducem un public și la meciurile juniorilor.

Steaua este un fenomen transmis de către oameni și trebuie să ducem această dragoste mai departe, indiferent de greutăți“, scria George Ogăraru pe contul său de Facebook, pe 13 iulie.

CSA Steaua a reuşit promovarea din Liga 3 în Liga 2 la finalul sezonului recent încheiat, dar nu are drept de promovare în primul eşalon, din cauza faptului că este o echipă departamentală.

ADVERTISEMENT