Life

George Piștereanu a dezvăluit secretele pasiunii sale. Când și-a dat seama că vrea să devină actor

George Piștereanu este surprins în numeroase scene și ipostaze în filmele în care joacă, dar cum și-a descoperit pasiunea?
20.09.2021 | 23:51
George Pistereanu a dezvaluit secretele pasiunii sale Cand sia dat seama ca vrea sa devina actor
George Piștereanu a dezvăluit secretele pasiunii sale. Când și-a dat seama că vrea să devină actor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Actorul a dezvăluit secretele meseriei sale, dar și cum și-a dat seama că vrea să urmeze acestă carieră. Se întâmpla în perioada în care era elev și stătea încă cu familia sa.

Artistul în vârstă de 31 de ani urmărea la vremea respectivă cu mare interes filme de acțiune și de dragoste. Printre preferatele sale se numărau producțiile cu Al Pacino și Marlon Brandon.

ADVERTISEMENT

Prima oară George Piștereanu a vrut să dea la muzică, la Liceul Dinu Lipatti, dar pentru că nu știa teorie muzicală și-a încercat norocul la actorie și bine a făcut!

George Piștereanu, totul despre actorie. Cum și-a descoperit pasiunea

„Cred că atracția pentru cinematografie a apărut odată cu instalarea ODC-ului, care era o platformă între blocuri, un fel de internet mai mic, în care se share-uiau filme muzică etc.

ADVERTISEMENT

Această atracție a început însă fără a o realiza, pentru că urmăream undeva la 6, 7 filme pe zi. Acolo a început să se înfiripe această dragoste față de cinematografie.

Familia, neavând cunoștințe avansate despre acest domeniu, a încercat să mă susțină în tot ceea ce doream eu să fac.

ADVERTISEMENT

Ca orice părinți care își iubesc copilul, m-au încurajat să urmez cursuri de dans, să merg la cor, sprijinindu-mă pe tot parcursul copilăriei”, a explicat George Piștereanu pentru viva.ro.

George Piștereanu, filme pe bandă rulantă. Ce roluri a jucat

Actorul a jucat până acum în mai multe producții, devenind cunoscut odată cu rolul din producția „Eu când vreau să fluier, fluier”, film care a apărut în anul 2010.

ADVERTISEMENT

Un an mai târziu artistul juca în „Loverboy”, schimbând rolul de pușcăriaș cu cel al unui proxenet. Mai târziu, a fost cooptat în serialul „Vlad”, de la Pro TV.

George Piștereanu a fost nominalizat la mai multe premii de-a lungul anilor, munca și ambiția demonstrându-i că poate mai mult.

Unul dintre trofeele care a ajuns în posesia actorului este „Gopo pentru tânără speranță”, acordat în cadrul galei Premiile Gopo, în anul 2011.

ADVERTISEMENT
Tags: