Life

George Piștereanu și Alina Pușcău formează un cuplu? Ce i-a dat de gol pe concurenții de la Ferma

23.09.2020 | 08:20
George Pistereanu si Alina Puscau formeaza un cuplu Ce ia dat de gol pe concurentii de la Ferma
George Piștereanu și Alina Pușcău formează un cuplu? Ce i-a dat de gol pe concurenții de la Ferma. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

George Piștereanu și Alina Pușcău s-au apropiat destul de mult în show-ul „Ferma. Orășeni vs Săteni”, existând zvonuri că legătura dintre ei a trecut barierele prieteniei. Apropiații susțin că modelul internațional l-a cucerit pe cel care a jucat în filmul „Eu când vreau să fluier, fluier”.

Frumoasa șatenă și-a concentrat atenția încă de la începutul filmărilor asupra actorului,la testimoniale având numai cuvinte de laudă unul pentru celălalt. Mai mult, chiar a existat un moment care a impresionat-o chiar și pe Mihaela Rădulescu, cei doi făcând schimb de tricouri.

ADVERTISEMENT

Eliminarea Alinei Pușcău a lăsat amintiri frumoase în mintea actorului care speră ca după încheierea filmărilor să se revadă la o cină. Se zvonește chiar că idila dintre șatenă și George Piștereanu este una veche, cei doi filtrând încă dinainte de a ajunge la Ferma.

George Piștereanu și Alina Pușcău, cel mai nou cuplu de la Ferma?

„Se pare că și aici Alina a reușit, în ciuda dificultății în care a fost pusă în prima parte a competiției, să revină în Fermă și să sucească câteva capete.

ADVERTISEMENT

Între ea și George Piștereanu s-ar fi legat ceva magic, dar nu doar din Fermă, ci și de la filmările dinainte de intrarea acolo”, au dezvăluit surse din echipa show-ului difuzat la Pro TV, informează cancan.ro.

Alina Pușcău s-a iubit cu vedete importante de la Hollywood sau cu sportivi de renume, mărturisind că a fost cerută în căsătorie de celebrul Vin Diesel, actorul alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste la vârsta de numai 23 de ani.

ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă a refuzat să se așeze la casa sa pentru că era mult prea mică și nu se gândea serios să devină soție și apoi mamă. Acesta a fost motivul pentru care a pus punct relației cu Vin Diesel, precizând că nu se simțea pregătită pentru aceste lucruri.

„El voia să aibă familie, copii, eu aveam 23 de ani, eram prea mică şi nu mă gândeam să mă căsătoresc şi să fac copii, chiar dacă era vorba de Vin Diesel. Mi-a spus de la început că vrea copii”, a spus Alina Pușcău, relatează ciao.ro

ADVERTISEMENT

Cunoscută pentru naturalețea și lipiciul pe care-l are la capitolul bărbați, tânăra a bifat mai multe relații cu persoane influente, printre care se numără: pilotul Eddie Irvine, regizorul Brett Ratner sau miliardarii Jeffrey Epstein și mai tinerelul David Jehan.

ADVERTISEMENT