Sport

George Pușcaș a marcat pentru Bari în Italia! Cu ce frizură nouă s-a afișat atacantul naționalei. Video

George Pușcaș a marcat un nou gol pentru Bari în Serie B în partida cu Venezia. Internaționalul român a apărut cu o nouă frizură.
10.03.2024 | 18:32
George Puscas a marcat pentru Bari in Italia Cu ce frizura noua sa afisat atacantul nationalei Video
George Pușcaș a marcat în prima repriză a meciului Venezia - Bari. Foto: X
ADVERTISEMENT

George Pușcaș găsește din nou drumul spre gol după transferul la Bari. Atacantul naționalei României și-a trecut numele pe lista marcatorilor în meciul pe care echipa sa îl dispută în deplasare cu Venezia, în etapa a 29-a din Serie B.

George Pușcaș a marcat pentru Bari în Italia!

George Pușcaș a plecat la Bari sub formă de împrumut de la Genoa în perioada de transferuri din iarnă. Atacantul naționalei României va evolua în Serie B până la finalul sezonului. Transferul la Bari a fost o alegere inspirată pentru George Pușcaș.

ADVERTISEMENT

Atacantul de 27 de ani a înscris al doilea gol al sezonului pentru Bari în meciul din deplasare cu Venezia, în etapa a 29-a din Serie B. Italianul Giacomo Ricci i-a pasat excelent în careu lui George Pușcaș în minutul 37.

Atacantul român și-a preluat excelent mingea spre poartă și l-a învins pe portarul Joronen cu un șut tare cu piciorul drept. Totuși, Venezia a intrat în avantaj la cabine. Gytkjaer și Altare au înscris pentru gazde în primul sfert de oră al partidei.

ADVERTISEMENT

George Pușcaș a regăsit drumul spre poartă după transferul la Bari

După golul cu Venezia, George Pușcaș a ajuns la două reușite în acest sezon. Atacantul român a mai îmbrăcat tricoul lui Bari în perioada august 2015 – iunie 2016, când a fost împrumutat de Inter. Pușcaș a înscris în victoria lui Bari, scor 3-1 cu Lecco pe 10 februarie.

George Pușcaș nu mai marcase la nivel de club din martie 2023, însă fotbalistul român a spart gheața după transferul în Serie B. Prestațiile atacantului român vin cum nu se poate mai bine. Pușcaș face parte de pe lista preliminară a lui Edi Iordănescu pentru amicalele cu Irlanda de Nord și Columbia.

ADVERTISEMENT

Bari are posibilitatea de a activa clauza unui transfer definitiv la finalul sezonului, când împrumutul lui Pușcaș de la Genoa ajunge la final. George Pușcaș are o cotă de piață de două milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Atacantul are 11 goluri în 39 de apariții în naționala României.

George Pușcaș s-a afișat cu o nouă frizură la meciul cu Venezia

George Pușcaș reușește să iasă în evidență și prin frizurile îndrăznețe pe care le etalează. Atacantul român și-a schimbat look-ul, așa cum se poate observa în imaginea de mai jos. George Pușcaș a înscris două goluri în 9 meciuri pentru Bari.

ADVERTISEMENT
George Pușcaș a apărut cu o frizură nouă la partida Venezia - Bari din Serie B
George Pușcaș a apărut cu o frizură nouă la partida Venezia – Bari din Serie B.

Principalul obiectiv al lui Bari și George Pușcaș este salvarea de la retrogradare. Formația antrenată de G. Iachini ocupă locul 15 în clasamentul din Serie B, cu 34 de puncte în 28 de meciuri, la 4 puncte distanță de primul loc retrogradabil.

ADVERTISEMENT