Fotbal intern

George Pușcaș a ratat penalty în România – Norvegia! Contra l-a înjurat, după ce întâi se bucurase crezând că a fost gol

15.10.2019 | 23:15
George Puscas a ratat penalty in Romania  Norvegia Contra la injurat dupa ce intai se bucurase crezand ca a fost gol
George Pușcaș a ratat penalty în meciul România - Norvegia
ADVERTISEMENT

Atacantul George Pușcaș a ratat penalty în meciul România – Norvegia, din preliminariile Campionatului European din 2020. Fotbalistul de la Reading este al doilea marcator al ”tricolorilor” în această campania de calificare, el reușind să înscrie de cinci ori, unul mai puțin decât Claudiu Keșeru.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1.50 este cota pentru “2” la meciul Azerbaidjan – Țara Galilor. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

George Pușcaș a ratat penalty în România – Norvegia

În minutul 52 al meciului România – Norvegia, George Pușcaș a ratat un penalty. Arbitrul scoțian Bobby Madden a dictat destul de ușor o lovitură de pedeapsă pentru ”tricolori” după un duel umăr la umăr între Nicușor Bancu și mijlocașul Sander Berge. Fundașul stânga român a primit o pasă de la Alexandru Mitriță și a căzut în careu după contra cu adversarul său.

Bobby Madden a arătat punctul cu var considerând că a fost atac disproporționat, iar George Pușcaș a pus imediat mâna pe minge deși Nicolae Stanciu ar fi vrut ca el să execute penalty-ul. Nouarul naționalei României a executat modest lovitura de pedeapsă și i-a permis lui Jarstein să aibă o paradă providențială. Pușcaș a mai cerut o lovitură de pedeapsă și în prima repriză, dar arbitrul a făcut semn ca jocul să continue.

ADVERTISEMENT

Pușcaș, schimbat după ce a ratat penalty

Selecționerul Cosmin Contra nu a avut puterea să se uite la penalty și s-a întors cu spatele. Derutat de reacția copiilor din tribune, selecționerul s-a bucurat crezând că Pușcaș a reușit să înscrie. Când și-a dat seama că de fapt lovitura de pedeapsă a fost ratată, tehnicianul român l-a înjurat pe atacantul de la Reading.

La scurt timp după penalty-ul ratat de George Pușcaș, România a deschis scorul în meciul cu Norvegia prin execuția fabuloasă a lui Alexandru Mitriță. Imediat după ce ”tricolorii” au deschis scorul, selecționerul Cosmin Contra a decis să-l înlocuiască pe Pușcaș cu Florin Andone. La partida de pe Arena Națională asistă aproximativ 30.000 de copii de până în 14 ani.

ADVERTISEMENT