Fotbal international

George Pușcaș a revenit cu gol la Reading. Atacantul român a egalat în minutul 90+9, într-un meci dramatic cu Nottingham. VIDEO

11.01.2020 | 19:19
George Puscas a revenit cu gol la Reading Atacantul roman a egalat in minutul 909 intrun meci dramatic cu Nottingham VIDEO
George Pușcaș a revenit cu gol la Reading. Atacantul român a egalat în minutul 90+9, într-un meci dramatic cu Nottingham
ADVERTISEMENT

George Pușcaș a revenit cu noroc și cu gol pentru formația sa din liga secundă engleză, Reading. Atacantul român, care s-a accidentat la umăr pe 11 decembrie 2019, a fost introdus pe teren în meciul cu Nottingham Forest și a adus egalarea în ultimele secunde.

George Pușcaș a marcat din nou pentru Reading

În etapa a 27-a din Championship, George Pușcaș a început ca rezervă în meciul contra lui Nottingham Forest. După ceva mai mult de o oră de joc, în minutul 63, vârful român a fost trimis în luptă în locul lui Sam Baldock.

ADVERTISEMENT

Finalul meciului de pe ”Madejski Stadium” a fost unul de infarct. Mai întâi, oaspeții au deschis scorul prin Watson în minutul 90+6 și se părea că ”pădurarii” pleacă acasă cu toate cele trei puncte.

Cu eșecul echipei sale nu a fost de acord George Pușcaș. În minutul 90+9, românul a egalat pentru trupa lui Mark Bowen și Reading a salvat un punct uriaș.

ADVERTISEMENT
  • 14 este poziția ocupată în Championship de Reading, cu 36 de puncte
  • 5 este locul ocupat în Championship de Nottingham Forest, cu 44 de puncte

George Pușcaș nu mai evoluase pentru Reading de la mijlocul lunii decembrie. Atunci, într-un meci cu Barnsley, românul de 23 de ani s-a accidentat destul de grav.

ADVERTISEMENT

La acel meci, atacantul lui Reading, a fost înlocuit în minutul 65 al partidei cu Barnsley, 1-1, în runda 21 din Championship, managerul Mark Bowen declarând: ”Pare o dislocare a umărului”.

  • Costel Pantilimon nu a prins lotul celor de la Nottingham pentru acest meci

George Pușcaș, declarat ”Jucătorul anului 2019”

La finalul anului trecut. George Pușcaș a fost desemnat cel mai bun fotbalist român din 2019, în cadrul celei de-a 21-a ediții a Galei Fotbalului Românesc. Fotbalistul transferat în vara lui 2019 de Reading i-a devansat pe Ionuț Radu și Ciprian Deac.

ADVERTISEMENT

Cotat la 6.000.000 de euro de site-ul Transfermarkt, Pușcaș a bifat 20 de meciuri în acest sezon la Reading și a marcat 7 goluri pentru echipa sa.

George Pușcaș s-a declarat  încântat de numirea lui Mirel Rădoi în funcția de selecționer al echipei naționale de seniori a României. Fotbalistul de la Reading consideră că tehnicianul a avut un rol foarte mare în performanța reușită de reprezentativa de tineret la Campionatul European din Italia.

ADVERTISEMENT