Fotbal intern

George Pușcaș a rezolvat conflictul cu selecționerul Cosmin Contra: ”S-a clarificat ca între bărbați. Mister va decide cine bate următorul penalty”

10.11.2019 | 17:09
George Puscas a rezolvat conflictul cu selectionerul Cosmin Contra Sa clarificat ca intre barbati Mister va decide cine bate urmatorul penalty
ADVERTISEMENT

George Pușcaș, unul dintre cei mai importanți atacanți ai României din preliminariile EURO 2020, a revenit în țară în vederea ”dublei” pe care tricolorii o vor susține în această lună contra Suediei și Spaniei în grupa F a calificărilor pentru turneul final. Vârful lui Reading a vorbit despre episodul penalty-ului ratat în meciul cu Norvegia și a dezvăluit cum va reacționa într-o situație similară din viitor.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,17 este cota pentru “x a doua repriză” la meciul România – Suedia. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

George Pușcaș, afectat după criticile aduse la meciul cu Norvegia. Cum va reacționa la următorul penalty: ”Mister va decide”

Titular în meciul lui Reading din Championship cu Luton (scor 3-0), George Pușcaș a ajuns duminică la reunirea lotului tricolorilor. Pe aeroport, eroul naționalei U21 la turneul final din 2019 a vorbit despre incidentul nefericit de la meciul cu Norvegia, atunci când a ratat un penalty pentru care nu fusese desemnat.

”Au fost primele zile dificile, vă dați seama. Nu era ușor pentru că oricine are momente ca acestea, perioade ca acestea, dar din fericire am avut imediat meciul la club şi trebuia să mă concentrez acolo, să trec peste, pentru că se întâmplă şi atât. Penalty-ul ratat, asta m-a deranjat. Nu m-a deranjat după nimic, pentru că era normal după să apară critici şi să se vorbească aşa.”

ADVERTISEMENT

Trebuia să trec peste, să nu bag în seamă prea mult şi în continuare oamenii să susţină naţionala pentru că avem mari şanse să ne calificăm. Mă gândeam, mă aşteptam să fie aşa, sunt şi momente din astea în fotbal, lumea te critică, te aplaudă când joci bine şi trebuie să fii pregătit în orice moment”, a spus Pușcaș, conform Telekomsport.

George Pușcaș a rezolvat conflictul cu selecționerul Cosmin Contra: ”S-a clarificat ca între bărbați. Mister va decide cine bate următorul penalty”

În ceea ce privește conflictul cu selecționerul Cosmin Contra, Pușcaș spune că acesta este de domeniul trecutului, fiind rezolvat ca între bărbați. La următorul penalty, jucătorul din Anglia recunoaște că nu se va mai băga peste decizia antrenorului.

ADVERTISEMENT

”Astea s-au petrecut atunci, le-am clarificat atunci cu Mister, nu s-a supărat nimeni, nici el pe mine, nici eu pe el, s-a clarificat ca între doi bărbaţi după meci şi s-a terminat. Acum suntem la o nouă convocare şi noi meciuri eu nu mă mai bag. Dacă ar fi sa primim penalty cu Suedia? Atunci ar executa cel care va fi desemnat de Mister”, a mai spus atacantul.