Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

George Pușcaș a văzut imaginile cu suporterii naționalei și a ajuns la o concluzie: „Ne uitam ca niște copii pe telefoane”

George Pușcaș a rămas uimit de imaginile cu suporterii naționalei României, după calificarea în optimi la EURO 2024. Ce concluzie a tras atacantul în vârstă de 28 de ani.
George Puscas a vazut imaginile cu suporterii nationalei si a ajuns la o concluzie Ne uitam ca niste copii pe telefoane
George Pușcaș a rămas plăcut surprins de imaginile cu suporterii naționalei României la meciurile de la EURO 2024. Foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Parcursul fantastic al României la EURO 2024 a provocat o emulație de nedescris în rândul suporterilor români. Fanii echipei naționale au făcut spectacol atât pe străzile din Germania, cât și la București. George Pușcaș a povestit cum au urmărit „tricolorii” imaginile de poveste cu marele „Zid Galben”.

George Pușcaș a văzut imaginile cu suporterii naționalei și a ajuns la o concluzie: „Ne uitam ca niște copii pe telefoane”

Împinși de la spate de o atmosferă spectaculoasă, naționala României a câștigat Grupa E și s-a calificat în optimi la EURO. „Tricolorii” trebuie să strângă rândurile pentru duelul cu Olanda, marți, 2 iulie, ora 19:00, pe Allianz Arena din Munchen.

ADVERTISEMENT

George Pușcaș are încredere că naționala României poate să producă o nouă surpriză și să treacă de „Portocala Mecanică”. Fotbaliștii naționalei României au fost uimiți de imaginile cu suporterii echipei naționale.

„E loc de mai bine. Nu ne mulțumim cu ceea ce am făcut până acum. Așa sunt produse marile fenomene, să nu rămâi mulțumit cu ceea ce ai obținut la un moment dat. 

ADVERTISEMENT

„Critici și nemulțumiri vor fi mereu. Lumea iubește naționala”

Miercuri seara ne uitam ca niște copii pe telefoane, urmăream bucuria suporterilor. Nu ne venea să credem. Cred că vom realiza exact abia peste câțiva ani ce am obținut acum.

Am văzut videoclipuri cu armate de oameni care iubesc naționala. Critici și nemulțumiri vor fi mereu, dar lumea iubește naționala. Noi trebuie sa răspundem și să demonstrăm pe teren.

ADVERTISEMENT

Trebuie să ne vedem de drum, să învățăm și din critici fără să plecăm capetele la comentarii”, a declarat George Pușcaș, la conferința de presă. George Pușcaș a evoluat 16 minute în România – Ucraina (3-0) și 24 de minute în Slovacia – România (1-1). În partida cu Belgia (0-2), atacantul din Serie B a fost rezervă neutilizată.

Ce urmează pentru România la EURO 2024

România va reveni pe Allianz Arena din Munchen pentru duelul cu Olanda din „optimi”, marți, 2 iulie, ora 19:00. Selecționata lui Edi Iordănescu are amintiri plăcute de la ultimul meci disputat pe arena celor de la Bayern, scor 3-0 cu Ucraina, în prima etapă din faza grupelor.

ADVERTISEMENT

Pe 1 iulie, delegația „tricoloră” va pleca cu trenul la Munchen pentru meciul cu naționala Olandei. Naționala lui Ronald Koeman a jucat până acum la turneul final în orașe, precum Hamburg, Leipzig și Berlin.

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate al FANATIK la Euro 2024. 

George Puscas, UIMIT de fanii României la EURO 2024

ADVERTISEMENT
150.0 este cota BETANO ca România să câștige EURO 2024