Cele mai citite

Video. Puşcaş, şapte goluri în opt meciuri! Isaila l-a uitat şi a chemat un jucator cu 19 minute la activ

. George Puşcaş face senzaţie în Serie B. Are şapte goluri marcate pentru Novara, ultimul în meciul terminat la egalitate cu Palermo.
17.03.2018 | 20:21
Video. Puşcaş, şapte goluri în opt meciuri! Isaila l-a uitat şi a chemat un jucator cu 19 minute la activ

Formă extraordinară pentru atacantul român George Puşcaş în a doua divizie din Italia! Jucătorul de care Benevento s-a despărţit cu mare uşurinţă în iarnă, deşi el fusese artizanul unei promovări istorice în vara lui 2017, cu o serie de patru goluri în play-off, a semnat cu Novara, unde a devenit repede cel mai iubit jucător de către tifosi.

Are şi de ce, pentru că cifrele sunt absolut ieşite din comun. De la transfer au trecut opt etape şi în aceste opt meciuri Puşcaş a marcat nu mai puţin de şapte goluri! Ultimul a fost cel care a deschis scorul în partida Novara – Palermo 2-2, disputată sâmbătă. Novara se află în a doua parte a clasamentului, destul de aproape de locurile care duc în barajul pentru supravieţuire, aşa încât fiecare gol contează.

Şi dacă Novara va reuşi obiectivul salvării cu siguranţă un rol important îl vor avea reuşitele atacantului român, fotbalist care încă aparţine de Inter şi care a fost plimbat de milanezi pe la mai multe echipe, Bari, Benevento, acum Novara, peste tot demonstrându-şi calităţile cu golurile sale.

Este absolut incredibil cum un astfel de jucător prolific nu face parte din lotul lui Daniel Isăilă la naţionala de tineret pentru amicalul cu Anglia şi în schimb a fost convocat un fotbalist care a adunat doar 19 minute în ultima perioadă, la Krasnodar, Andrei Ivan.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri