Sporturi

George Puşcaş, declaraţie impresionantă: „Pentru Inter Milano aș merge până la capătul lumii”. Situaţia din acest moment a fotbalistului român

Autor: Andrei Șchiopu | 17.07.2019 | 14:47
George Puşcaş, declaraţie impresionantă: „Pentru Inter Milano aș merge până la capătul lumii”. Situaţia din acest moment a fotbalistului român
Pușcaș: „Pentru Inter aș merge și la capătul lumii”

Aflat în vacanță în Grecia, George Pușcaș a primit o veste neașteptată, dar foarte bună, ceea ce i-a întrerupt vacanța. Astfel, Pușcaș va pleca într-un turneu desfăşurat în China cu Inter Milano, echipă de care aparține, pentru a fi testat în meciuri amicale cu echipe precum: Manchestere United, Juventus sau PSG.

George Puşcaş, declaraţie impresionantă: „Pentru Inter Milano aș merge până la capătul lumii”

Deși George Pușcaș a fost împrumutat de Inter pe la mai multe echipe din Serie B în anii trecuți, cea mai recentă experiență a atacantului fiind Palermo, norocul îi surâde românului din cauza problemelor de la Palermo, care va fi retrogradată în Serie D, dar și din cauza tensiunilor dintre Mauro Icardi și conducerea nerrazzurilor, care vor conduce la o despărțire dintre argentinian și clubul pentru care a evoluat în ultimele 6 sezoane.

Pușcaș l-a impresionat plăcut pe Antonio Conte prin declarațiile sale: Pentru Inter aș merge și la capătul lumii. Este clubul căruia îi datorez totul, este o mare onoare să joc din nou în tricoul lor”, iar tehnicianul italian îl așteaptă cu brațele deschise, mai ales că transferul lui Lukaku are șanse foarte mici să se realizeze, iar atacantul român este un jucător pe profilul belgianului.

Pușcaș: „Pentru Inter aș merge și la capătul lumii”
Pușcaș: „Pentru Inter aș merge și la capătul lumii”

Pușcaș încă nu a plecat cu Inter în China

George Pușcaș încă nu s-a alăturat lotului milanezilor din cauza unei probleme cu viza, însă acest mic impediment se va rezolva cât de curând, iar atacantul naționalei de tineret va ajunge în China zilele următoare. Şi are şanse mari să fie chiar titular în meciurile amicale cu Manchester United, Juventus sau PSG.

Golgheterul naționalei de tineret la Campionatul European U-21 din această vară, cu 4 goluri înscrise, a apucat să joace pentru Inter în sezonul 2014-2015, fără să marcheze vreun gol. Chiar și așa, Pușcaș are un gol în Serie A pe vremea când acesta a fost împrumutat la Benevento într-un meci cu AC Milan, încheiat la egalitate 2-2. Evoluțiile foarte bune făcute de Pușcaș în această vară l-au adus în atenția mai multor cluburi din Europa precum: Torino, Nantes sau Aston Villa.

  • Atacantul nostru este cotat la 3.000.000 de Euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.
  • Pușcaș a fost inclus în echipa turneului la Campionatul European U-21, singurul român ajuns în echipa ideală
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!