Fotbal intern

George Pușcaș, desființat de fostul său antrenor. “Personalitatea lui a dat în tupeu și apoi în nesimțire!”

17.10.2019 | 08:30
George Puscas desfiintat de fostul sau antrenor Personalitatea lui a dat in tupeu si apoi in nesimtire
ADVERTISEMENT

George Pușcaș a fost desființat de Lucian Marinof, antrenorul care l-a avut elev pe fotbalistul lui Reading între 2010 și 2012. Fostul selecționer de juniori a făcut dezvăluiri despre jucătorul pe care Cosmin Contra l-a înjurat în timpul meciului disputat de echipa națională a României cu Norvegia, scor 1-1.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1.75 este cota pentru 1 la meciul Turcia – Islanda. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

George Pușcaș, desființat de fostul său antrenor de la loturile de juniori

„Cunosc foarte bine generația Under 21 a României din care a făcut parte și George Pușcaș pentru că eu am crescut-o și am descoperit-o. Eu am bătut sute de kilometri prin țară ca să îi descoper pe acești copii încă de la 14-15 ani, iar cu Pușcaș am lucrat între 2010-2012. Îl cunosc foarte bine și pe Pușcaș și pot să vă spun că el are o personalitate mult prea mare pentru vârsta lui. Personalitatea lui George a dat la început în tupeu, iar apoi în nesimțire. Am lucrat cu el și știu ce spun. Pe timpuri și eu am avut probleme cu el. La început noi aveam un regulament de ordine interioară cu privire la vorbitul la telefon. Ne aflam în cantonament la Mogoșoaia, iar eu nu am vrut să le interzic definitiv vorbitul la telefon, dar le-am făcut un program pe ore, atunci când ne aflam în cantonament.

Le-am spus clar băieților că pe cine prind de trei ori că vorbește la telefon, atunci când nu sunt în programul stabilit de mine îi voi amenda. L-am prins de două ori pe Pușcaș, iar el a fost prins și a treia oară, deși promisese că nu o va mai face. Bucătarul de la Mogoșoaia a venit la mine și mi-a spus că Pușcaș este afară în curte și vorbește la telefon. De atunci avea obiceiul să treacă peste deciziile antrenorilor și nu dorea să le respecte”, a spus Marinof, conform prosport.ro. 

ADVERTISEMENT
George Pușcaș în meciul Insulele Feroe - România. Sursă foto: sportpictures.eu
George Pușcaș în meciul Insulele Feroe – România. Sursă foto: sportpictures.eu

“Băieții s-au plâns de Pușcaș!”

Mai mult, Lucian Marinof susține că mai mulți jucători care au fost coechipieri cu George Pușcaș s-au plâns pe fotbalistul lui Readnic că “îi tot bătea la cap cu primitul de pase”, toate acestea pentru ca Pușcaș să fie golgheter.

 „În 2012 eu am plecat de la FRF, deoarece nu mi s-a mai prelungit contractul, dar totuși mai păstram legătura cu foștii mei elevi. Aceștia mi s-au plâns de Pușcaș că îi tot bate la cap cu primitul de pase. Că el trebuie să fie golgheter și trebuie să dea cât mai multe goluri, adică toate mingiile să ajungă la el. Îi înțelegeam pe băieți pentru că știam cât de dificil era să lucrezi cu Pușcaș”, a spus Marinof.

ADVERTISEMENT