Fotbal intern

George Pușcaș, despre prima mașină cumpărată din banii câștigați în fotbal: ”Am dat 30.000 de euro pe un Mercedes”

08.10.2019 | 18:59
George Puscas despre prima masina cumparata din banii castigati in fotbal Am dat 30000 de euro pe un Mercedes
ADVERTISEMENT

George Pușcaș, atacantul care a adus României ultima victorie din preliminariile Euro 2020, marcând unicul gol al meciului cu Malta de la Ploiești, a dezvăluit care a fost prima mașină pe care și-a cumpărat-o din banii câștigați în cariera de fotbalist.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,31 este cota pentru “peste 0,5 goluri ” în prima repriză la meciul Insulele Feroe – România. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

George Pușcaș dezvăluie care a fost prima mașină cumpărată din banii câștigați în fotbal: ”Am dat 30.000 de euro pe un Mercedes”

Atacantul lui Reading, formație din liga secundă a Angliei, dezvăluie că nu a fost niciodată un pasionat de mașini, însă spune că îi plac autoturismele și este atent atunci când își achiziționează una. Într-un interviu pentru FRF TV, Pușcaș spune că prima mașină cumpărată de atacantul de 23 de ani a fost un Mercedes, pe care a plătit 30.000 de euro.

”Nu am fost niciodată un pasionat de mașini, dar îmi plac. Mai ales când e vorba să îmi iau una sunt atent la detalii, dar niciodată nu am fost omul să investesc mult în asta. Prima mașină cumpărată era un Mercedes alb. Suma, undeva la 30.000 de euro. Și în prezent merg pe linia asta și încă continui pe linia Mercedes. Îmi place interiorul, îmi place totul.”

ADVERTISEMENT

George Pușcaș îl descrie pe George Pușcaș șoferul: ”Am ceva amenzi, dar nu le-am numărat. Îmi place să am răbdare în trafic, să nu-mi pierd cumpătul, pentru că e ușor să-ți pierzi cumpătul în zonele unde se circulă agresiv. Sunt un șofer ok, pot să zic”.

Pușcaș: ”Ionuț Radu, prietenul meu cel bun, are cea mai bună mașină de la lot”

Întrebat cine este mai bun șofer între el și cel mai bun prieten de la lot, Ionuț Radu, Pușcaș spune că amândoi sunt la fel. În schimb, atacantul naționalei recunoaște că Radu are cea mai bună mașină de la lot: ”Amândoi suntem la fel ca șoferi. Cred că prietenul meu cel bun, Ionuț Radu, are cea mai bună mașină de la lot”.

ADVERTISEMENT

George Pușcaș nu a mai înscris într-un meci oficial de pe 8 septembrie, de la acel România – Malta 1-0 de la Ploiești. Pușcaș stă mult mai rău când vine vorba de echipa de club. Fotbalistul român nu a mai înscris un gol pentru Reading de pe 18 august, atunci când a reușit o dublă în meciul cu Cardiff City (3-0).