Fotbal international

George Pușcaș, despre starea epidemiei de coronavirus din Anglia: „E mai relaxant decât în România!”

26.03.2020 | 18:00
George Puscas despre starea epidemiei de coronavirus din Anglia E mai relaxant decat in Romania
ADVERTISEMENT

George Pușcaș a vorbit despre situația în care se află la Reading și a mărturisit că încă nu i s-a propus micșorarea salariului. Atacantul naționalei a precizat că situația din Anglia e mai relaxantă decât în România.

George Pușcaș, despre epidemia de coronavirus din Anglia

George Pușcas a vorbit despre epidemia de coronavirus din Anglia și a explicat ce presupune autoizolarea: „Nu avem cum să gestionăm altfel decât să facem exerciții în casă sau să alergăm.

ADVERTISEMENT

Clubul ne-a dat un progra, dar fiecare face exercițiile pe care le poate face sau de care e obșnuit. Astăzi o să încerc să alerg, am reușit într-o zi să mă infiltrez pe teren și să mă antrenez, dar azi nu cred că mai reușesc”.

„Deocamdată s-a anunțat doar acum carantina, cum e în România de o săptămână. Momentan e mai relaxantă situația, dar cred că în viitor o să fie mai controlată.

ADVERTISEMENT

Mă îngrijorez pentru familia mea și pentru cei apropiați mie, dar trebuie să trecem peste. Eu sunt într-o zonă în care nu am prea mulți vecini să intru în contact”, a mai spus George Pușcaș.

Motivul pentru care nu s-a întors în România

George Pușcaș a explicat motivul pentru care nu s-a întors în România, cum au făcut alți fotbaliști care evoluau în străinătate:„De la club mi s-a spus că poate să fie o problemă în cazul în care plecam în România să nu mai fiu lăsat să intru în țară, așa că am rămas aici.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă se vor mai relua competițiile, este greu de zis. Aici nu s-a pus problema de reducerea salariilor, nu știu dacă e corect sau nu, până la urmă noi trebuie să acceptăm și să vedem ce o să se întâmple”.

  • 6.000.000 de euro este cota de piață a lui George Pușcaș, conform transfermarkt.com