Fotbal international

George Puşcaş, distrus de presa din Anglia după meciul de Cupa Ligii. A fost notat cu 2!

16.09.2020 | 14:06
George Puscas distrus de presa din Anglia dupa meciul de Cupa Ligii A fost notat cu 2
ADVERTISEMENT

George Puşcaş a jucat pentru prima dată în noul sezon pentru Reading, în meciul de Cupa Ligii contra lui Luton Town, dar prestaţia lui a lăsat de dorit. Presa locală i-a dat nota 2!

Partida din turul secund s-a desfăşurat la Reading, dar gazdele au fost învinse cu 1-0 de Luton, formaţie pe care echipa lui Puşcaş a bătut-o cu 5-0 (d) şi 3-0 (a), în sezonul precedent.

ADVERTISEMENT

Atacantul român a fost titular şi a rămas pe teren până în minutul 85, dar nu a reuşit să se remarce în mod deosebit. A ratat o ocazie bună pe final, scriu englezii.

Puşcaş, printre cei mai slabi de pe teren

După ce nu a prins niciun minut în etapa inaugurală din Championship, George Puşcaş nu a reuşit să impresioneze nici în Cupa Ligii Angliei, contra lui Luton Town.

ADVERTISEMENT

Atacantul naţionalei, care a reuşit un gol împotriva Irlandei de Nord în Liga Naţiunilor, a început meciul în atacul lui Reading şi a jucat timp de 85 de minute, dar nu a găsit poarta adversă. Luton s-a impus cu 1-0 şi o va înfrunta pe Manchester United în turul următor.

„Admițând că nu a fost ajutat prea mult, nici el nu s-a descurcat prea bine când a avut mingea. Nu a reușit să țină de balon și nici să creeze spaţiile de care echipa avea nevoie.

ADVERTISEMENT

A irosit o ocazie bună spre final, când nu a ajuns la o minge recentrată cu capul în faţa porţii“ (n.r. – minutul 1:30 în clipul de mai jos), au notat cei de la getreading.co.uk.

Pentru prestaţia sa, Puşcaş a primit nota 2, cea mai mică dintre jucătorii lui Reading, la egalitate cu McNulty. De altfel, cei doi au fost primii schimbaţă de antrenorul Paunovic.

ADVERTISEMENT

George Puşcaş a marcat 14 goluri şi a bifat şi 3 pase de gol pentru colegii săi în sezonul precedent la Reading. 42 de partide a jucat atacantul.

4,8 milioane de euro este cota lui Puşcaş, conform site-urilor de specialitate. Este al doilea cel mai valoros jucător al lui Reading, după căpitanul Liam Moore (5,5 milioane). Puşcaş a ajuns la Reading, după un turneu Euro U21 excelent în Italia 2019.

ADVERTISEMENT